Experiențe împreună.
You are here:

Biletul Zilei la pariuri, 1 august 2020

Biletul Zilei la pariuri, 1 august 2020

Echipa națională

Comentarii

Biletul Zilei la pariuri, 1 august 2020, este format din trei meciuri, toate programate să se dispute în ultima etapă din Serie A.

 Este vorba despre AC Milan - Cagliari, Atalanta - Inter şi Napoli - Lazio. Împreună, cele trei dueluri oferă cota 3.10. AC Milan încheie bine un sezon început modest. Echipa lui Pioli nu are niciun eşec în ultimele 11 meciuri din Serie A. „Diavolul milanez” şi-a asigurat calificarea în următoarea ediţie de UEFA Europa League, acesta nemai putând fii depăşit de Napoli.

Orice bonus pariuri pe care vreţi să îl încercaţi este disponibil şi este explicat de specialiştii noştri, care au ani de experienţă în lumea pariurilor sportive.

Biletul Zilei la pariuri, 1 august 2020

Sunt şapte meciuri la rând în care trupa de pe San Siro a primit gol, dar a evitat de fiecare dată eşecul. A înscris trei goluri cu Lazio şi Parma, patru cu Juventus şi Sampdoria şi cinci cu Bologna. Cagliari vine după un succes de răsunet, în faţa lui Juventus, scor 2-1. Până la acel meci, echipa lui Zenga avea o serie neagră de opt meciuri consecutive fără succes, în cinci dintre acesta nereuşind nici măcar să dea gol.

Şi dacă vă atrag jocurile cu sloturi, avem pentru voi cea mai tare ofertă, unde zeci de bonusuri cazinou aşteaptă să fie încercate de cei mai norocoşi jucători.

Biletul Zilei la pariuri, 1 august 2020

Atalanta şi Inter au derby pentru locul 2. Momentan, echipa lui Gasperini este pe locul 3, la un punct în spatele nerazzurrilor, la egalitate de puncte cu Lazio. Din ultimele 19 partide, Atalanta a câştigat nu mai puţin de 15 şi încheiat doar de patru ori la egalitate. Trupa din Bergamo vine după succesul cu Parma, scor 2-1. Atalanta are o serie de 19 meciuri la rând fără eşec. Inter e pe locul 2 în Serie A, însă are nevoie de victorie pentru a fi sigură că-şi va păstra poziţia la finalul sezonului.

Napoli primeşte vizita lui Lazio, dar ştie deja că va termina campionatul pe locul 7. Echipa lui Gattuso şi-a asigurat însă locul în Europa League după ce a câştigat în acest sezon Cupa Italiei, după o finală cu Juventus decisă după loviturile de departajare. Oaspeţii sunt siguri că vor  juca în Liga Campionilor şi pot termina mai sus de locul 4 dacă vor câştiga la Napoli, deoarece Atalanta şi Inter se înfruntă în meci direct. Lazio are trei victorii la rând, după o serie de cinci meciuri la rând fără succes. În ultimele patru deplasări, Ştefan Radu şi colegii săi au câştigat doar o dată.

  • AC Milan - Cagliari 1 @ 1.30
  • Atalanta - Inter Peste 2,5 goluri @ 1.50
  • Napoli - Lazio 1X @ 1.59

viewscnt
Articole similare