Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi îi compătimeşte pe antrenorii care ajung la FCSB: "E tragic"

EXCLUSIV | Rădoi îi compătimeşte pe antrenorii care ajung la FCSB: "E tragic"

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, Mirel Rădoi a vorbit deschis despre antrenorii care l-au urmat pe banca FCSB-ului. Actualul selecţioner al naţioanalei de tineret e de părere că Nicolae Dică, Mihai Teja sau Bogdan Andone nu ar trebui să se plângă de perioada petrecută la gruparea roş-albastră.

Instalat pe banca roş-albaştrilor în vara lui 2015, Mirel Rădoi a demisionat din funcţia de antrenor în luna noiembrie a aceluiaşi an. 2015 este şi anul ultimului titlu pe care l-a câştigat FCSB.

Niciunul dintre antrenorii care l-au urmat pe Rădoi la cârma echipei patronate de Gigi Becali n-a reuşit să îşi îndeplinească obiectivul, indiferent că a fost vorba de Nicolae Dică, Laurenţiu Reghecampf sau Mihai Teja.

În acest sezon, vicecampioana României este deja la al treilea antrenor, Bogdan Argeş Vintilă, care a preluat echipa după Bogdan Andone şi Vergil Andronache.

"Bogdan(n.r. Andone) e prietenul meu, la fel ca Mihai(n.r. Teja), ca Dică, dar deja pare că intrăm într-un film serial. Cu episoade, dar sfârşitul îl ştim, e acelaşi.  Tragic. Pentru ei. 

În momentul de faţă ştii foarte bine unde te duci. Când naşul(n.r. Gigi Becali) iese la televizor şi spune ”cine vine, ştie la ce să se aştepte ” nu are rost să ieşim după aceea să ne plângem. Pentru mine discuţiile sunt clare.

În momentul în care îţi spune "vii şi accepţi ce vreau eu, bine, nu accepţi, nu vii". Atunci nu are rost să mai spunem după ce s-a întâmplat când de fapt se bănuia dinainte, dar a ascuns într-un fel lucrurile astea. 

Chiar dacă sunt prietenii mei am curajul să le spun că nu trebuie să se mai plângă. În momentul când acceptă ştiu deja pentru că patronul nu s-a mai ascuns şi le-a spus-o foarte clar", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radoifcsbdicatejaandone 

viewscnt
Articole similare