Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi, impresionat de un jucător de la FCSB: "Echipa e dependentă de el. Merită o clauză de câteva zeci de milioane"

EXCLUSIV | Rădoi, impresionat de un jucător de la FCSB: "Echipa e dependentă de el. Merită o clauză de câteva zeci de milioane"

FCSB

Comentarii

Fostul internaţional Mirel Rădoi a apreciat evoluţiile avute în acest sezon de Constantin Budescu, autorul unicului gol al victoriei cu Poli Iaşi, şi crede că mijlocaşul ofensiv al echipei FCSB merită un nou contract şi o clauză de reziliere pe măsura valorii sale.

"În acest moment, lui (n.r. lui Budescu) ar trebui să i se pună o clauză de reziliere de câteva zeci de milioane, pentru că tot jocul se învârte în jurul lui. Pe lângă execuţiile pe care le are, iar cea de aseară este una extraordinară, totuşi să nu uităm că Steaua are 17 goluri marcate din faze fixe. Ceea ce înseamnă enorm în economia unui campionat. Gândiţi-vă câte puncte au câştigat cu aceste execuţii. Iar în mare parte, peste 80 la sută dintre ele sunt executate de Budescu. Deci, eu zic că în acest moment Steaua este dependentă de Budescu", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

În vârstă de 29 de ani, Budescu mai are contract cu FCSB până în vara anului 2021, înţelegere care poate fi reziliată, însă, pentru trei milioane de euro.

Fostul fundaş şi antrenor al vicecampioanei l-a lăudat şi pe atacantul Denis Alibec: "Mi-a plăcut ca atitudine, ca realizări. A mai ridicat puţin mâna, dar nu ca de obicei. Şi-a aplaudat colegii pentru intenţiile de a-i pasa. Într-adevăr, încă e sub presiune, s-a văzut la acele ocazii pe care le-a avut. Şi cea din a doua repriză, când a scăpat singur cu portarul. Încă are o frustrare, dar eu cred că e pe drumul cel bun. L-am văzut făcând risipă de efort, chiar de multe ori alergând doar pentru a crea ocazii şi spaţii colegilor".

Cât despre evoluţia generală a echipei pregătite de Nicolae Dică, în meciul cu Poli Iaşi: "Un meci greu, în care Steaua a încercat să joace ca de obicei, să aibă posesie. În prima repriză, nu au reuşit foarte bine acest lucru, chiar dacă au avut şi o situaţie. Şi m-aş referi la bara lor, care a avut-o Alibec. Şi, în acelaşi timp, situaţia celor de la Iaşi, bara lui Cristea. Repriza a doua a fost mai echilibrat jocul, dar, la fel, fără mari ocazii. Cred eu că pentru ei a fost această problemă de a câştiga acest meci, pentru a trece pe primul loc şi eu cred că aici nu au putut să treacă acest prag psihologic", a încheiat Rădoi.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa CSM Poli Iaşi, şi a urcat pe primul loc în clasamentul play-off-ului Ligii 1.

Afla mai multe despre: radoifcsbbudescu 

viewscnt
Articole similare