Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi, în focuri pentru barajul cu Islanda. Unde l-a trimis pe Nicolae Dică

EXCLUSIV | Rădoi, în focuri pentru barajul cu Islanda. Unde l-a trimis pe Nicolae Dică

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi îşi dedică toată energia pentru pregătirea barajului cu Islanda, de pe 26 martie şi i-a trimis pe Nicolae Dică şi pe Florin Constantinovici în cantonamentul din Antalya, pentru a-i urmări pe jucătorii pe care-i are în vedere.

Mai sunt aproximativ două luni până la barajul cu Islanda, ultima şansă pentru România să meargă la EURO 2020. Însă Mirel Rădoi lucrează intens pentru pregătirea partidei. Selecţionerul României a mers personal în Spania, unde îşi desfăşoară cantonamentele FCSB, Dinamo, CFR Cluj, Gaz Metan şi Hermannstadt, pentru a-i urmări pe jucătorii pe care vrea să-i cheme la naţională. Mirel Rădoi merge inclusiv la antrenamentele echipelor din Liga 1 şi miercuri dimineaţă a fost în baza de pregătire a FCSB-ului.

În paralel, Mirel Rădoi strânge informaţii şi de la celelalte echipe care au plecat în cantonament. Antrenorul în vârstă de 38 de ani şi-a trimis secunzii în Antalya, unde se pregătesc Astra, Craiova, Viitorul, Iaşi, FC Voluntari, Clinceni şi Chindia. Nicolae Dică şi Florin Constantinovici au misiunea de a se prezenta la amicalele şi la antrenamentele echipelor româneşti, pentru a strânge informaţii despre jucătorii care sunt în vizorul naţionalei.

Dică revine în Turcia după ce se întoarce din Antalya

Nicolae Dică va petrece aproape două săptămâni în cantonamentele din Antalya, unde va asista la cele mai importante amicale ale echipelor româneşti. Apoi, fostul antrenor al FCSB-ului va reveni pentru o scurtă perioadă în România. Ulterior, Nicolae Dică va reveni în Turcia, pentru a-l urmări pe Alin Toşca, unul dintre jucătorii pe care Mirel Rădoi îi are în vedere pentru barajul cu Islanda. Dică va asista şi la antrenamentele lui Gaziantep, echipă pregătită de Gaziantep şi va purta o discuţie cu Toşca.

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dica 

viewscnt
Articole similare