Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Rădoi intervine în conflictul dintre suporterii Stelei şi Dică: ”Şi pe mine mă criticau atunci când eram acolo. Eu îi înţeleg”

EXCLUSIV Rădoi intervine în conflictul dintre suporterii Stelei şi Dică: ”Şi pe mine mă criticau atunci când eram acolo. Eu îi înţeleg”

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi a comentat pentru Telekom Sport conflictul iscat între fanii Stelei şi Nicolae Dică.

”Fiecare încearcă să ţină cu echipa lui şi eu înţeleg şi suporterii, îi înţeleg şi pe Miu şi Opriţa, sunt în momentul de faţă şi lucrează pentru CSA şi e normal ca ei să zică că Steaua e doar CSA” a mărturisit Mirel Rădoi, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

”Eu am jucat la amândouă, eu pot să spun că pentru mine FCSB e Steaua, nu am niciun fel de problemă, eu asta cred, asta nu înseamnă că asta trebuie să fie adevărat. Pe mine mă criticau şi când eram jucător acolo, am avut un conflict cu o parte de la Peluza Sud după ce mi-am dat un autogol cu Rosenborg, aşa că nu am niciun fel de problemă, sunt obişnuit” a mărturisit actualul selecţioner al României.

Dică a fost contestat vehement de reprezentanţii Steaua Liberă după ce a purtat în studioul Telekom Sport o discuţie în contradictoriu cu Iulian Miu, actualul antrenor secund de la CSA Steaua. Chiar dacă cei doi au discutat amical, pe un ton amuzant, fanii din ambele tabere s-au aprins rapid şi atât Miu, cât şi Dică au fost criticaţi.

Rădoi: ”Sper să putem să continuăm cu o nouă calificare”

În interviul acordat Telekom Sport, noul selecţioner al României şi-a amintit de performanţele excelente de la naţionala de tineret. Totodată, Rădoi a mărturisit că speră să repete şi la prima reprezentativă rezultatele bune de la tineret:

”Mi-aduceam aminte anul trecut eram în Italia, pe 17 era antrenamentul oficial, pe 18 prima partidă şi aşa mai departe.  În momentul când am urmărit partidele tot aveam aşa, emoţii, pentru că deja ştiam fiecare fază, ce se întâmplă, dar trăirile erau la feld e pozitive. Din punct de vedere profesional pot să spun că a fost un an foarte bun, din punct de vedere familial nu a fost pentru că am avut ceva necazuri în familie şi nu pot să spun că tot anul a fost unul deosebit. Sper să putem să continuăm cu o nouă calificare pentru că noi, antrenorii, nu trăim cu aceste performanţe toată cariera. Rămân în CV dar spre deosebire de jucători, când poţi trăi din ele toată cariera, la antrenori dacă nu aduci ceva nou mereu lumea va uita ce ai făcut acum 5-6 luni” a mai declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare