Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi l-a dat de gol pe Contra. Ce convocare surprinzătoare pregăteşte selecţionerul României: "E o dispută pentru el"

EXCLUSIV | Rădoi l-a dat de gol pe Contra. Ce convocare surprinzătoare pregăteşte selecţionerul României: "E o dispută pentru el"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra pregăteşte o surpriză de proporţii pentru primul meci din Liga Naţiunilor. Un jucător de 19 ani ar putea prinde lotul pentru meciurile cu Muntenegru şi cu Serbia.

Denis Drăguş e jucătorul care l-a impresionat pe Contra în startul noului sezon. În nouă meciuri, atacantul de 19 ani al Viitorului a marcat şase goluri. Patru dintre ele au venit în preliminariile Europa League. Decizia lui Contra de a-l lua la naţionala mare a fost dezvăluită de selecţionerul de la U21, Mirel Rădoi, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Pentru jucătorul lui Hagi, saltul este unul incredibil. Nu a apucat să joace la naţionala de tineret, iar la U18 are doar trei meciuri la activ.

"Se încadrează şi pentru naţionala de tineret, dar este o dispută, să spun aşa, cu echipa mare. Niciodată nu s-a exclus ca Drăguş să facă parte din lotul nostru. Cu această întrebare, aţi găsit şi răspunsul unde se află Drăguş în acest moment.

Nu este o problemă că nu a trecut pe la tineret înainte de a fi convocat la naţionala mare. Drăguş arată o putere mentală care nu e normală la vârsta lui. Arată mult mai matur decât poate arăta un copil de vârsta lui. Calităţile pe care le are îl pot face să treacă mult mai uşpr peste aceste emoţii care ar putea, la un moment dat, să-l copleşească" , a declarat selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

"Drăguş şi Moruţan sunt într-o formă foarte bună. Sunt urmăriţi, suntem foarte atenţi la evoluţiile lor. Sper să o ţină tot aşa, pentru că au şanse să ajungă la naţionala mare" , a spus selecţionerul României, Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: contradragusmuntenegruliga natiunilormirel radoi 

viewscnt
Articole similare