Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi, răspuns ferm pentru Răducioiu, după ce fostul atacant a criticat numirea sa ca selecţioner la naţionala mare a României. Cum vrea să-i schimbe părerea

EXCLUSIV | Rădoi, răspuns ferm pentru Răducioiu, după ce fostul atacant a criticat numirea sa ca selecţioner la naţionala mare a României. Cum vrea să-i schimbe părerea

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (38 de ani), invitat la Telekom Sport la studioul de Europa League, i-a răspuns lui Florin Răducioiu (49 de ani), după ce "Marele blond" a spus că fostul căpitan din Ghencea nu e potrivit să fie selecţionerul naţionalei mari a României. Proaspăt instalat pe banca tricolorilor mari, Rădoi consideră că o calificare la Euro 2020, prin play-off-ul Ligii Naţiunilor, e cel mai bun răspuns pentru fosttul atacant.

Răducioiu consideră că Rădoi e "o alegere total greşită" a celor din FRF pentru postul de selecţioner, dar Mirel nu e deranjat de cuvintele pe care fostul atacant le-a rostit. Fostul stelist vrea să-i răspundă lui Florin Răducioiu printr-o calificare la Euro 2020. "Apreciez sinceritatea. Până la urmă este părerea lui. Şi cum o putem schimba este printr-o calificare la baraj. Şi a avut dreptate, pentru că nu prea am experienţă ca antrenor, mai mare experienţă am ca selecţioner. Ca antrenor am stat cinci luni, ca selecţioner am stat aproape doi ani de zile", a spus Mirel Rădoi, în direct la Telekom Sport.

Rădoi a fost numit oficial selecţioner al României, miercuri, în cadrul unei conferinţă de presă.

Răducioiu: "Rădoi, o alegere total greşită!"

Florin Răducioiu, component al Generaţiei de Aur, şi-a pus părerea franc despre numirea lui Mirel Rădoi ca selecţioner al naţionalei mari a României. Fostul atacant nu crede în varianta fostului căpitan din Ghencea şi ar fi ales alt om pentru banca tehnică a tricolorilor.

„Sunt un susţinător al meritocraţiei. După părerea mea este o alegere nu foarte bună a federaţiei. Este un antrenor care nu are experienţă, care nu merită momentan să antreneze echipa naţională, deci nu sunt deloc convins de această alegere. Eu cred că este o alegere total greşită. Sunt pentru meritocraţie. Nu este o alegere bună. Acest mixt de jucători tineri şi jucători experiemntaţi treebuie să fie gestionaţi de un antrenor pe măsură. Nu cred că România în momentul de faţă are asemenea atuuri. La echipa naţională, atât antrenori cât şi jucători.

Vorbim de o echipă care a obţinut un bun rezultat la campionatul european de juniori, dar eu cred că sunt jucători care nu au demonstrat nimic la nivel de cluburi”
, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoiraspunsflorin raducioiuselectioner 

viewscnt
Articole similare