Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi ştie de ce Ianis Hagi încă nu s-a impus la Genk. "Tricolorul" care l-a impresionat pe selecţioner: "Are acel plus de mentalitate"

EXCLUSIV | Rădoi ştie de ce Ianis Hagi încă nu s-a impus la Genk. "Tricolorul" care l-a impresionat pe selecţioner: "Are acel plus de mentalitate"

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, Mirel Rădoi a vorbit despre jucătorii care au reuşit să ajungă până în semifinala de la Euro U21 şi care ulterior au prins un transfer. Selecţionerul îşi exprimă opinia despre statutul lui Ianis Hagi la Genk şi despre fotbalistul care l-a impresionat.

Ianis Hagi (20 de ani) a fost transferat în vară de Genk de la Viitorul Constanţa, fiind pentru a doua oară când fiul "regelui" pleacă în afara ţării. Dacă prima aventura, cea de la Fiorentina, nu a fost una de bun augur pentru internaţionalul român, Ianis a început bine în Belgia, marcând la primul meci în campionat. Cu toate acestea, fostul decar al naţionalei de tineret nu este titular de bază la Genk, având doar două meciuri ca titular. 

Chiar şi Mirel Rădoi se aştepta ca Ianis să fie folosit mai mult la Genk: "Nu ştiu exact care sunt motivele pentru că Ianis, chiar dacă este un număr 10 foarte bun, la fel de bine poate evolua şi pe alte posturi. Probabil că cei de acolo încă analizează pe ce altă poziţie ar putea să joace Ianis", a declarat selecţionerul de la tineret. 

"TRICOLORUL" CARE L-A IMPRESIONAT PE MIREL RĂDOI 

Nu doar Ianis Hagi a fost transferat în vară. Ci şi George Puşcaş, care a intrat şi în angrenajul primei reprezentative, acolo unde are deja cinci goluri în 10 meciuri. El a impresionat şi în Championship, la Reading, iar pentru Mirel Rădoi nu este deloc o surpriză parcursul lui "Puşki". 

"Pentru mine, sincer, nu a fost o surpriză. Şi nu numai el, chiar şi Ianis, la fel Radu în momentul când va prinde să apere sunt sigur că îi va face viaţă grea lui Cosmin şi lui Tătăruşanu. De Puşcaş chiar nu-mi făceam nicio grijă, cum la fel va fi şi cu Ianis. La George chiar nu-mi făceam nicio grijă şi e normal pentru că el are acel plus de mentalitate care îl face să fie diferit faţă de ceilalţi. Antrenamentul pentru el e ca meciul. Ianis este în acest proces, dar probabil că pentru el mai durează ceva până se va acomoda cu campionatul din Belgia".

Afla mai multe despre: radoipuscasianis hagi 

viewscnt
Articole similare