Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rădoi, tranşant despre situaţia lui Coman la FCSB: "Mă abţin să spun ce gândesc. La naţională nu are niciun fel de probleme"

EXCLUSIV | Rădoi, tranşant despre situaţia lui Coman la FCSB: "Mă abţin să spun ce gândesc. La naţională nu are niciun fel de probleme"

FCSB

Comentarii

Mirel Rădoi, managerul sportiv al reprezentativei U21 a României, a vorbit în termeni laudativi la adresa lui Florinel Coman, jucător care nu a strălucit deocamdată şi la FCSB. Rădoi spune că tânărul atacant nu are niciun fel de probleme atunci când joacă pentru naţionala de tineret, lăsând să se înţeleagă faptul că şefii clubului FCSB greşesc în privinţa sa.

Florinel Coman e un jucător formidabil. L-am văzut antrenându-se la echipa naţională de tineret. E un jucător fantastic. Nu e întâmplător ceea ce vorbeşte Hagi. Are calităţi extraordinare. Nu mi-a greu să spun de ce nu creşte, dar mă abţin să spun ceea ce gândesc pentru că sunt într-o poziţie ingrată. Sunt manager la U21 şi pot fi subiectiv. Nu ştiu ce i se cere la echipa de club, ştiu ce i se cere la echipa naţională. Nu am avut niciun fel de problemă cu el, nici din punct de vedere sportiv, nici în privinţa caracterului.

Dani Isăilă a sesizat foarte bine calităţile lui. El e un jucător care are explozie. Dacă la fiecare fază îl chemi în propriul careu, el nu va resita. Nu e ca Pintilii, să fie un jucător de anduranţă. Dacă va evolua ca-n 4-3-3-ul de la Barcelona, atunci se va descurca. Dacă va fi folosit în 4-3-3-ul Franţei spre exemplu, atunci îi va fi greu. El are o viteză incredibilă. În meciul cu Anglia U21 l-a avut adversar direct pe Arnold, finalist de Champions League. L-a făcut avion pe Arnold la câteva faze - a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dicafcsbliga 1europa league 

viewscnt
Articole similare