Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Radu Ghinguleac despre cum s-au pregătiti cavalerii fluierului în plină pandemie: "Prin casă, cu steagul ridicat, să nu uităm mişcările"

EXCLUSIV Radu Ghinguleac despre cum s-au pregătiti cavalerii fluierului în plină pandemie: "Prin casă, cu steagul ridicat, să nu uităm mişcările"

Superliga

Comentarii

Radu Ghinguleac (39 de ani) s-a destăinuit pentru Telekom Sport, după perioada de pauză provocată de pandemia de coronavirus.

"Aşteptam cu toţii să revenim la normalitate" spune centralul FIFA născut în Bucureşti.

Radu Adrian Ghinguleac este arbitru din 2001 şi a devenit asisten FIFA din 2010. El a dezvăluit pentru Telekom Sport cum a decurs perioada de pauză cauzata de pandemia de coronavirus pentru cavalerii fluierului din România: "Ne-am pregătit timp de aproape două luni online cu preparatorul fizic al Comisiei Centrale a arbitrilor, iar o parte dintre noi ne-am pregătit pe lângă casă, respectând normele Guvernului şi autorităţilor. Este ciudat şi dificil în acelaşi timp pentru că nu este acelaşi lucru. Una este să te pregăteşti pe pistă, păe un teren cu iarbă naturală şi una e să te pregăteşti în curte sau în sufragerie" spune Ghinguleac.

"Cu toţii am aştepat momentul în momentul în care am avut dreptul la pregătirea individuală. Cu siguranţă nu mai ai acelaşi ritm, cu siguranţă lucrurile sunt diferite. Muşchii acţionează altfel, cu toţii probabil am pus accent pe partea de sală, abdomene, să ne menţinem într-o stare bună,  am aşteptat cu toţii să putem alerga" a mai declarat el.

"Era e internet un filmulet cu un asistent care se antrena in casa cu steagul, sa nu uite miscarile. O parte dintre noi am făcut acest lucru, bineînţeles. Pe lângă faptul că ne-am analizat meciurile şi am văzut anumite lucruri de îmbunătăţit în gestica noastră. Cu siguranţă am încercat să îmbunătăţim aspecte legate de tehnica" a mai spus asistentul bucureştean.

Afla mai multe despre: radu ghinguleac 

viewscnt
Articole similare