Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Radu Voina, atac fără precedent la adresa conducerii CSMului: "Este de neconceput"

EXCLUSIV | Radu Voina, atac fără precedent la adresa conducerii CSMului: "Este de neconceput"

Handbal

Comentarii

Fostul selecţioner al naţionalei feminine de handbal a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport transformările prin care a trecut campioana României în ultimele zile.

Radu Voina a fost dezamăgit de alegerea făcută de CSM Bucureşti în privinţa noului antrenor.

"Este de necrezut şi de neconceput. Dar trăim în România şi trebuie să acceptăm orice. Eu m-am minunat că la ora actuală şi în situaţia actuală au găsit un antrenor. Şi din punctul meu de vedere nu e soluţia ideală, dar nu eu iau deciziile acolo. Probabil că acel contingent iugoslav în număr mare a hotărât naţionalitatea antrenorului. Sunt foarte multe jucătoare din spaţiul ex-iugoslav şi aşa cum se întâmplă la noi sunt întrebaţi şi jucătorii şi jucătoarele. Ce vă place? Va place unul mai rău? Nu. Unul mai bun? Nu. Atunci ce vă place?" a fost reacţia lui Radu Voina. 

Radu Voina a dezvăluit şi o altă variantă pe care CSMul o avea pentru banca tehnică. 
 
"Ştiu prin surse tot de la noi că în cărţi mai era un antrenor extraordinar. Când am auzit am zis sper că nu fac altă alegere. Şi au făcut. Era un francez în dsicuţie. Cred că înseamnă destul de mult. Care aştepta doar un telefon. Care n-a mai venit ca de obicei. Managementul la CSM este zero, zero. Trebuie puşi oameni care se pricep. Dacă la TV trebuie puşi oameni de TV, la sport trebuie puşi oameni care se pricep. Eu nu zic neapărat foşti sportivi" a încheiat Radu Voina. 
 

 

Managementul la CSM este zero, zero. 51.18 Trebuie puşi oameni care se pricep. Dacă la TV trebuie puşi oameni de TV, la sport trebuie puşi oameni care se pricep. Eu nu zic neapărat foşti sportivi. 

Afla mai multe despre: radu voinacsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare