Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu i-a scris lui Gică Popescu: "Nu mi-a răspuns. M-a dezamăgit reacţia lui". Continuă tensiunile după meciul naţionalei care i-a inflamat pe cei doi

EXCLUSIV | Răducioiu i-a scris lui Gică Popescu: "Nu mi-a răspuns. M-a dezamăgit reacţia lui". Continuă tensiunile după meciul naţionalei care i-a inflamat pe cei doi

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu a venit cu o lămurire, în urma declaraţiilor făcute despre meciul România - Spania 1-2, de la EURO 1996, în urma căruia bulgarii ne-au acuzat de blat.

Florin Răducioiu i-a scris lui Gică Popescu: "Nu mi-a răspuns"

Dacă în urmă cu o săptămână Răducioiu a susţinut că pot fi repercusiuni dacă va spune mai multe despre meciul de la EURO 1996, acum şi-a îndreptat discursul către Gică Popescu, cel care l-a ameninţat că-l poate da în judecată pentru cele spuse. 

Răducioiu a susţinut că vrea să se vadă cu Gică Popescu, după ce i-a trimis un mesaj la care nu i-a răspuns: "Din declaraţiile mele reiese că nu am folosit un cuvânt prin care să-i denigrez pe foştii mei coechipieri. Am plâns la înfrângeri, am trăit lucruri. Mi-am exprimat o părere. Am spus doar că au fost momentele alea proaste ale apărării. Nu am dat niciun nume, nu am spus despre Popescu. Fiecare interepreztează cum vrea.

I-am scris pe WhatsApp lui Popescu, i-am spus să ne vedem la o cafea. Dar după declaraţiile dure de ieri... I-am trimis un sms, nu mi-a răspuns. Lucrurile astea le voi lămuri cu el. Îl apreciez pentru ce a făcut în fotbalul românesc. Declaraţiile lui sunt foarte dure. Nu vreau să stau să chem avocatul, nici vorbă de aşa cea. Dacă nu se opreşte din astfel de declaraţii, voi face şi eu ceva, bineînţeles. Vreau să mă văd cu el la o cafea. Dacă va răspunde, foarte bine", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

"M-a dezamăgit reacţia lui. Eu mi-am exprimat părerea. Fiecare gândeşte cum vrea. A fost emisiunea noastră, eu mi-am spus părerea. A fost o părere tehnică despre echipa noastră. Niciodată nu am spus că a fost blat. Putea folosi o altă declaraţie faţă de persoana mea. Vreau să lămuresc cu el între patru ochi. În viaţă sunt alte probleme, nu ce am declarat eu, că am denigrat Generaţia de Aur", a mai spus Răducioiu.  

România - Spania 1-2, meciul la care a făcut referire Răducioiu

România a înregistrat doar înfrângeri în grupe, la EURO 1996. După 0-1 cu Franţa şi 0-1 cu Bulgaria, România a rămas fără şanse de calificare, dar ultimul meci, cel cu Spania, avea o miză pentru iberici şi Bulgaria. 

România a pierdut cu 2-1 în faţa Spaniei, iar Bulgaria a plecat acasă alături de tricolori. În meciul cu ibericii, Florin Răducioiu a deschis scorul, iar Amor a adus golul victoriei în minutul 84. Vecinii noştri i-au acuzat pe tricolori că au făcut blat, iar Florin Răducioiu a comentat informaţia. 

”Toate echipele se temeau de Bulgaria şi am fost într-o grupă foarte dificilă. O altă problemă pentru noi a fost că România a mers la culcare în meciul cu Spania, asta vă spun sigur. Hristo Stoichkov a vorbit după la telefon cu ei, s-a interesat la Barcelona, unde juca Gică Popescu.

I-au lăsat să înscrie pe spanioli, ăsta e adevărul. Să vedeţi ce au făcut fundaşii României în meciul cu Spania, în ultimele minute. N-aveau nicio şansă şi i-au lăsat să înscrie. Unul dintre ei a fost Popescu, care traducea ceva. N-am ţinut cont ce spunea”, a spus Ivo Georgiev, fostul internaţional bulgar, pentru Sportal.bg.

Clasamentul grupei României la EURO 1996

  • 1. Franţa 7 puncte
  • 2. Spania 5 puncte
  • 3. Bulgaria 4 puncte
  • 4. România 0 puncte

Afla mai multe despre: florin raducioiunicolae dicagica popescuromania bulgaria blat 

viewscnt
Articole similare