Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu nu îi dă nicio şansă naţionalei să se califice la Euro 2020: "Îmi e teamă chiar şi de Malta!"

EXCLUSIV | Răducioiu nu îi dă nicio şansă naţionalei să se califice la Euro 2020: "Îmi e teamă chiar şi de Malta!"

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit o remiză nesperată la un moment dat în Norvegia, 2-2, dar fostul mare internaţional, Florin Răducioiu, s-a declarat dezamăgit de elevii lui Cosmin Contra şi se gândeşte la tot ce e mai rău.

"După acest meci cu Norvegia care a fost dezamăgitor din punct de vedere al jocului, ne mulţumeşte aparent rezultatul, cu mare noroc. Ce ne lipseşte?! Înaintea jocului mă uitam în studiourile noastre şi comentam meciul cu Panduru şi ne uitam la alcătuirea lotului norvegian şi alcătuirea lotului României şi unde jucau jucătorii acestor două ţări. Eu zic că aici este diferenţa. Jucătorii norvegieni jucau în campionatul englez, în campionatul german, chiar chinez. Jucau la un nivel mult mai mare", a fost concluzia lui Florin Răducioiu despre meciul României în Norvegia. 

Fostul internaţional şi expertul Telekom Sport nu îi dă nicio şansă echipei lui Contra pentru a se califica la Campionatul European de anul viitor: "Cu cât jucătorii noştrii vor avea puterea să joace la un nivel mai înalt cu atît echipa naţională va fi mai puternică. Altfel vom avea întodeauna probleme şi îmi e teamă chiar şi de Malta în meciul de mâine. Nivelul va fi foarte slab şi nu vom putea să ne calificăm din păcate la turneele finale la care visăm".

După trei meciuri în campania de calificare pentru Campionatul European din 2020, România are patru puncte, reuşind să învingă Insulele Feroe, un egal cu Norvegia şi pierzând în primul meci, cu Suedia. În cazul unei victorii în Malta, "tricolorii" pot urca chiar pe locul doi în grupă. 

Afla mai multe despre: florin raducioiuechipa nationalacontra 

viewscnt
Articole similare