Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu: ”Pe Lampard îl cunosc foarte bine”. Momentul în care fostul mare mijlocaş englez l-a impresionat: ”Numai aşa poţi ajunge mare”

EXCLUSIV | Răducioiu: ”Pe Lampard îl cunosc foarte bine”. Momentul în care fostul mare mijlocaş englez l-a impresionat: ”Numai aşa poţi ajunge mare”

Special

Comentarii

Florin Răducioiu a dezvăluit că a fost coleg cu Frank Lampard la West Ham United şi spune că a rămas impresionat de modestia pe care o afişa atunci, deşi tatăl său era secundul antrenorului principal.

Florin Răducioiu a jucat la West Ham United în sezonul 1996-1997 şi tot atunci l-a cunoscut şi pe Frank Lampard, cel care avea să devină o legendă a fotbalului britanic. Fostul mare internaţional român povesteşte că Lampard, care atunci avea în jur de 17 ani, impresiona încă de atunci. Însă, pe lângă abilităţile pe care le avea în teren, impresiona şi prin caracter.

Răducioiu spune că fostul mijlocaş al lui Chelsea era un copil cu multă modestie, deşi tatăl său era secundul lui Harry Redknapp:

”Pe Lampard îl cunosc foarte bine. Era copilaş când am jucat la West Ham. Aveam 26 de ani, iar el avea în jur de 17 sau 18 ani. Era băiatul antrenorului secund, principal era Redknapp. Cei doi erau cumnaţi. (Îţi sărea în ochi?) Un jucător foarte bun, mijlocaş, un conducător de joc şi avea un şut extraordinar de puternic încă de atunci. Era inteligent, umil, modest, deşi era copilul antrenorului secund. Numai aşa poţi ajunge la un nivel foarte mare”, a povestit Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin raducioiu 

viewscnt
Articole similare