Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu, reacţie neaşteptată despre meciul naţionalei României la care adversarii au văzut blat! "Şi ăsta e un răspuns. Pot fi repercusiuni"

EXCLUSIV | Răducioiu, reacţie neaşteptată despre meciul naţionalei României la care adversarii au văzut blat! "Şi ăsta e un răspuns. Pot fi repercusiuni"
Comentarii

Fostul internaţional român, Florin Răducioiu, s-a abţinut să nu dea mai multe detalii din meciul României împotriva Spaniei, de la EURO 1996, în urma căruia bulgarii au acuzat că a fost blat.

Florin Răducioiu, despre acuzaţiile de blat din meciul României cu Spania, de la EURO 1996

  • 21 de goluri şi 40 de meciuri sunt cifrele lui Florin Răducioiu în naţionala României. 

România a înregistrat doar înfrângeri în grupe, la EURO 1996. După 0-1 cu Franţa şi 0-1 cu Bulgaria, România a rămas fără şanse de calificare, dar ultimul meci, cel cu Spania, avea o miză pentru iberici şi Bulgaria. 

România a pierdut cu 2-1 în faţa Spaniei, iar Bulgaria a plecat acasă alături de tricolori. În meciul cu ibericii, Florin Răducioiu a deschis scorul, iar Amor a adus golul victoriei în minutul 84. Vecinii noştri i-au acuzat pe tricolori că au făcut blat, iar Florin Răducioiu a comentat informaţia. 

"Nu vreau să fac declaraţii, care pot avea repercusiuni asupra mea. Nu comentez. Şi ăsta e un răspuns. Mi s-a părut că apărarea noastră era total dezorientată şi nu ştia pe cine să marcheze, era haos. Mereu ne-am apărat cu mulţi jucători, dar erau distanţele prea mari şi eram foarte neatenţi la fazele fixe, la cornere, lovituri libere. Echipa era neatentă şi asta m-a pus pe gânduri. De altfel, al doilea gol, al lui Amor, a fost după o lovitură liberă, în minutul 86, 87. Da... Echipa a fost defazată", a declarat Răducioiu, în cadrul emisiunii Euro Center. 

Fostul internaţional bulgar, Ivo Georgiev, ne-a acuzat de blat

”Toate echipele se temeau de Bulgaria şi am fost într-o grupă foarte dificilă. O altă problemă pentru noi a fost că România a mers la culcare în meciul cu Spania, asta vă spun sigur. Hristo Stoichkov a vorbit după la telefon cu ei, s-a interesat la Barcelona, unde juca Gică Popescu.

I-au lăsat să înscrie pe spanioli, ăsta e adevărul. Să vedeţi ce au făcut fundaşii României în meciul cu Spania, în ultimele minute. N-aveau nicio şansă şi i-au lăsat să înscrie. Unul dintre ei a fost Popescu, care traducea ceva. N-am ţinut cont ce spunea”, a spus Ivo Georgiev, pentru bulgarii de la Sportal.bg.

Clasamentul grupei României la EURO 1996

  • 1. Franţa 7 puncte
  • 2. Spania 5 puncte
  • 3. Bulgaria 4 puncte
  • 4. România 0 puncte

 

 

Afla mai multe despre: florin raducioiuromaniaeuro 1996romania spaniablat florin raducioiu 

viewscnt
Articole similare