Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu şi un mesaj special pentru Hagi. Pentru ce îi e recunoscător Regelui fostul atacant: "E un mare om!"

EXCLUSIV | Răducioiu şi un mesaj special pentru Hagi. Pentru ce îi e recunoscător Regelui fostul atacant: "E un mare om!"

Special

Comentarii

Gheorghe Hagi a împlinit astăzi 53 de ani, iar întreg fotbalul românesc a ţinut să-i ureze La mulţi ani omului care a condus naţionala României către cele mai mari performanţe din istorie.

Florin Răduciou a avut şi el un mesaj special pentru "Rege" căruia a ţinut să-i mulţumească pentru pasele geniale oferite de-a lungul carierei.

"Nu pot să vorbesc decât la superlativ de Gică Hagi. Un mare prieten şi un fotbalist extraordinar.

Cu această ocazie îi urez un sincer La mulţi ani! Îi mulţumesc! Îi sunt recunoscător pentru pasele geniale pe care mi le-a dat atât la Brescia, dar mai ales la Campionatul Mondial din '94, în care el, prin aceste pase extraordinare, mi-a dat posibilitatea să devin golgheterul la acel Mondial. Deci îi sunt recunoscător, un mare om şi îl îmbrăţişez cu mare prietenie. Abia aştept să-l revăd", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: raducioiuhagi,  

viewscnt
Articole similare