Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu speră să vadă cum se scrie istorie: "Va fi aproape imposibil de egalat!" Fostul atacant ar putea avea parte de o întâlnire specială cu CR7

EXCLUSIV | Răducioiu speră să vadă cum se scrie istorie: "Va fi aproape imposibil de egalat!" Fostul atacant ar putea avea parte de o întâlnire specială cu CR7
Comentarii

Florin Răducioiu a vorbit pentru Telekom Sport chiar de lângă arena Santiago Bernabeu, acolo unde Real Madrid şi Bayern Munchen se vor întâlni în această seară, în manşa retur a semifinalelor Ligii Campionilor.

Răducioiu va fi fanul Realului în această seară, chiar dacă recunoaşte că nu are amintiri prea plăcute de pe stadionul madrilenilor. Totuşi, fostul atacant al Generaţiei de Aur speră ca trupa lui Zidane să reuşească în acest sezon să câştige pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor.

"Am jucat de câteva ori aici, din pacate am amintiri neplăcute pentru că am pierdut mai toate meciurile cu Real Madrid. Real şi în acei ani, vorbesc de anii '94-'97, era extrem de puternic. În '96 au câştigat, dacă nu greşesc, Liga spaniolă.

Sunt amintiri neplăcute, dar faptul că am jucat pe acest stadion incredibil pentru mine asta a rămas o amintire imposibil de uitat, pentru că este un templu al fotbalului, cum este San Siro în Italia.



Nu am să uit niciodată, să joci pe acest stadion e o experienţă unică, pe care nu o să o uit niciodată.

Este ca şi o finală această semifinală, deci va fi o atmosferă extraordinară. Cred că Real Madrid are prima şansă de a se califica,  dar sunt la fel convins că vom asista din nou la un spectacol fotbalistic extraordinar.

Zidane este unul dintre cei mai mari antrenori în aceşti 4-5 ani de când a început să antreneze. Este un antrenor extraordinar, nu mă aşteptam să devină un antrenor aşa de mare, nu mai vorbim de ce jucător a fost.

Au posibilitatea de a intra cu adevarat în istorie, de a câştiga pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor. Vă daţi seama, dacă se va întâmpla aşa ceva, va fi ceva aproape imposibil de egalat în viitorul apropiat.

Real rămâne favorită însa repet, să fie atentă, pentru că meciul nu este jucat, este o miză foarte mare, imensă. Bayern este o echipă cu mari jucători, cred că vom asista la un meci de mare nivel tehnic şi cu multe goluri.

Eu sunt convins că ambele echipe vor juca la victorie şi că nu vom vedea foarte multe momente în care se vor aştepta una pe alta. Sunt jucători, Ronaldo, Ribery care pot de la un moment la altul rupe acest echilibru al meciului
", a declarat Rădoucioiu pentru Telekom Sport.

Întâlnire cu Ronaldo şi Zidane

Florin Răducioiu a dezvăluit şi că ar putea avea parte de o întâlnire specială, după meci, cu starul Realului, Cristiano Ronaldo, dar şi cu tehnicianul Zinedine Zidane.

"Am vorbit cu Antonio Pintus, care este un prieten foarte bun de-al meu, este preparatorul fizic al lui Real. Am lucrat cu el la Monaco, în sezonul 2001-2002, când eram la Monte Carlo. Ne-a organizat o întâlnire cu Ronaldo, cu Zidane, sperând, eu ţin cu Real, că în seara asta să se califice, să fie foarte relaxati şi să ne primeasca şi să facem poze. E un lucru fantastic şi pentru mine pentru că şi eu ţin să fac o poză cu această legenda care este Ronaldo", a dezvăluit Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: raducioiureal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare