Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu suferă pentru situaţia de la Dinamo. Declaraţii tăioase făcute de fostul mare de atacant

EXCLUSIV | Răducioiu suferă pentru situaţia de la Dinamo. Declaraţii tăioase făcute de fostul mare de atacant

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu nu este foarte optimist când vine vorba despre viitorul lui Dinamo, echipă care a ratat play-off-ul pentru al doilea an la rând. Fostul internaţional român spune că suferă foarte mult pentru echipa la care a crescut.

Florin Răducioiu, unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Dinamo, spune că echipa antrenată de Mircea Rednic este pe drumul greşit. Fostul atacant al lui AC Milan avertizează că şi sezonul următor ar putea fi unul ratat, dacă lucrurile se vor desfăşura după acelaşi scenariu.

”Îmi pare rău, este al doilea an consecutiv în care Dinamo se regăseşte în această situaţie. Trebuie să ne dea mult de gândit, clubului şi antrenorului, pentru a construi o echipă mult mai competitivă la anul. Repet, îmi pare rău, dar mă aşteptam la asemenea rezultat, îmi pare rău pentru dinamovişti, pentru tot ce înseamnă Dinamo şi spiritul lui Dinamo. 'Nea Cornel a vorbit foarte frumos la studiourile noastre. E vorba de oameni care trebuie să aibă spiritul lui Dinamo în sânge. Din păcate, nu mai este aşa şi rezultatele se văd”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Răducioiu nu este de acord nici cu politica de transferuri a lui Mircea Rednic, care a schimbat aproape tot lotul. Fostul internaţional român susţine că sunt şanse mici ca Dinamo să se bată la titlu în sezonul următor şi este convins că în vară va fi schimbat din nou lotul:

”(Se poate face treabă cu jucători străini care n-au mai jucat de mult şi care vin pe bani puţini) E o politică greşită, cu jucători care de mult timp nu joacă, străini foarte mulţi, totuşi să nu uităm că avem şi noi jucători de calitate şi trebuie încurajaţi, chiar şi mai tineri. Nu cred că e o politică bună, asta nu cred că e o strategie bună. Eu sunt suporter mare al lui Dinamo în continuare, dar nu cred că va ajunge nicăieri la aşa ceva şi mi-e teamă ca şi la anul să nu se repete aceeaşi contraperformanţă. Mare atenţie când vorbim de titlu, nu ştiu dacă cu echipa aceasta va putea, antrenorul actual, Mircea Rednic, să câştige titlul. Mă îndoiesc. Eu cred că se vor aduce alţi jucători, pentru că nou veniţii, după părerea mea, mulţi n-au confirmat”, a mai spus Răducioiu.

Afla mai multe despre: florin raducioiu 

viewscnt
Articole similare