Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu trage un semnal de alarmă, după calificarea României U21 la Euro: "Deocamdată, aceşti jucători n-au confirmat"

EXCLUSIV | Răducioiu trage un semnal de alarmă, după calificarea României U21 la Euro: "Deocamdată, aceşti jucători n-au confirmat"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de tineret a României a remizat, scor 1-1, cu reprezentativa similară a Danemarcei şi s-a calificat la Campionatul European de anul viitor.

Pentru reprezentativa de tineret este a doua calificare consecutivă la Euro, după ce, în vara anului trecut, jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinalele turneului final găzduit de Italia şi San Marino.

Însă, în urma calificării reuşite de naţionala lui Adrian Mutu, Florin Răducioiu rămâne cu picioarele pe pământ şi îi avertizează pe conducătorii fotbalului românesc.

"Noi avem câţiva jucători interesanţi, dar încă nu au confirmat. Nu ne putem baza încă pe ei. Eu mă refer în preliminariile Campionatului Mondial. Sunt optimist pentru ce urmează, dar sunt şi realist în acelaşi timp. Deocamdată, aceşti jucători de la lotul de juniori nu au confirmat încă într-o manieră foarte convingătoare" , a spus Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Fostul mare atacant a vorbit şi despre Ianis Hagi, care a fost chemat la naţionala de tineret, după ce, luna trecută, a făcut parte din lotul primei reprezentative pentru meciurile pierdute în faţa Islandei, Norvegiei şi Austriei.

"În momentul în care echipa naţională te cheamă, chiar şi cea de tineret, pentru un singur meci decisiv, trebuie să te duci cu cea mai mare plăcere, cu cea mai mare ambiţie, cu cea mai mare convingere, pentru a ajuta acea echipă, chiar dacă tu vii de la echipa naţională mare. Sunt pretenţii mari, pentru că e un jucător interesant. Bineînţeles că mă aştept la mai mult de la el pentru că are calităţi, e vorba de atitudinea lui care trebuie schimbată" , a mai spus Răducioiu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiu 

viewscnt
Articole similare