Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rapid, ce lovitură pentru Liga 1! Un campion al României, cu meciuri în Europa, vine din străinătate şi semnează pe doi ani

EXCLUSIV | Rapid, ce lovitură pentru Liga 1! Un campion al României, cu meciuri în Europa, vine din străinătate şi semnează pe doi ani

Rapid

Comentarii

Rapid mai bifează un transfer important pentru Liga 1. Junior Morais (34 de ani), fost campion al României cu Astra şi om cu multe meciuri în cupele europene, se va alătura grupării din Giuleşti de luni, 21 iunie, a aflat Telekom Sport.

Rapid, transfer tare pentru Liga 1! Junior Morais seamnează pe doi ani

Conducerea Rapidului s-a pus pe treabă în ceea ce priveşte întărirea echipei pentru viitorul sezon din Liga 1, după promovare. După transferurile lui Alexandru Albu şi Claudiu Belu, Telekom Sport a aflat că formaţia din Giuleşti va mai bifa o mutare importantă pe piaţa transferurilor.

Junior Morais va semna pe doi ani cu Rapidul şi va reveni în Liga 1 după ce ultima dată a jucat la FCSB, în România. Brazilianul e acum în vacanţă în ţara natală, dar se va alătura lotului condus de Mihai Iosif. Morais ştie bine imnul Rapidului după ce a fost coleg cu mai mulţi foşti rapidişti în perioada în care a îmbrăcat tricoul Astrei.

Junior Morais e campion în România în 2016 şi, per total, a câştigat patru trofee în fotbalul românesc.

Ultima dată, brazilianul a jucat în Turcia, la Gaizantep FK, unde a fost antrenat de Marius Şumudică.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Junior Morais în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: junior moraistransferrapidcontractliga 1 

viewscnt
Articole similare