Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Rapid poate promova!” Daniel Isăilă le recomandă giuleştenilor modelul Viitorul: ”Vrem ca echipele de tradiţie să revină!”

EXCLUSIV ”Rapid poate promova!” Daniel Isăilă le recomandă giuleştenilor modelul Viitorul: ”Vrem ca echipele de tradiţie să revină!”

Rapid

Comentarii

Fost jucător la Rapid, Daniel Isăilă a analizat şansele de promovare în Liga 1 ale giuleştenilor, precum şi demiterea lui Daniel Pancu.

Daniel Isăilă speră ca echipele de tradiţie din fotbalul românesc să revină, cât mai rapid, în Liga 1. Printre ele şi Rapid, echipă la care Isăilă a şi evoluat ca jucător. Printre rânduri, într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, fostul selecţioner de la U21 recomandă modelul Viitorul Constanţa, unul care i se pare stabil şi sigur în acest moment. 

A fost surprins Daniel Isăilă de decizia Rapidului de a renunţa la serviciile lui Daniel Pancu ca antrenor al echipei? ”Nu ştiu dacă mă mai surprinde ceva în fotbal astăzi. Peste tot sunt astea. Atunci când nu sunt rezultate apar aceste schimbări foarte dese. Nu peste tot, mai sunt şi excepţii, e adevărat, şi poate şi acolo unde vedeţi aceste excepţii au câştig de cauză. Hai să luăm un exemplu la noi în România, Gică Hagi cu academia lui. Care a investit foarte mult acolo, are filozofia lui, când are o ofertă pentru un jucător tânăr nu îi fixează sume exorbitante, îl lasă să plece şi dă posibilitatea altor copii să promoveze. Are o arie de selecţie şi un departament de scouting foarte bine dezvoltat, o bază de pregătire excelentă şi de aceea şi rezultate. A câştigat şi campionatul, a participat şi în cupe europene, probabil că pentru a trece la un nivel superior va trebui ceva în plus. Totul se învârte în jurul banilor, asta este” mărturiseşte fostul selecţioner al reprezentativei de tineret a României.

Daniel Isăilă a evoluat pentru Rapid Bucureşti ca jucător în sezonul 2000-2001. Fostul fundaş central din Giuleşti a analizat pentru Telekom Sport şi situaţia actuală a fostei sale echipe: ”Toţi suporterii fotbalului românesc ne dorim ca echipele de tradiţie să fie în prim planul fotbalului românesc. De ce să nu poată promova? Orice este posibil, să vedem. Sunt grupuri, cel puţin UTA, care sunt nemulţumiţi, vor acţiona în instanţă, la TAS, sperăm să nu ajungem să ne judecăm şi să se schimbe deciziile din teren iarăşi prin tribunal. Din păcate la noi infrastructura are foarte mult de suferit. Asta e cea mai mare problemă a noastră, investiţiile, legile care sunt, nu sunt oameni cu bani. Oamenii cu bani care au fost în timp au avut probleme cu legea din păcate, au dispărut, nu mai au curaj acum probabil foarte mult. Nu sunt condiţiile necesare ca să investească, nu ştiu care e problema, e undeva la mijloc” a mai declarat fostul selecţioner al României U21.

  • FC Săcele, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş, Astra, România U21 şi Al Hazm sunt echipele la care Daniel Isăilă a fost principal. 

Afla mai multe despre: daniel isăilărapiddaniel pancu 

viewscnt
Articole similare