Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rapid pregăteşte încă o super lovitură. Un jucător cu 32 de meciuri la naţionala României ar putea ajunge în Giuleşti: ”Are valoare”

EXCLUSIV | Rapid pregăteşte încă o super lovitură. Un jucător cu 32 de meciuri la naţionala României ar putea ajunge în Giuleşti: ”Are valoare”

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid s-ar putea întări cu încă un jucător experimentat. Costin Lazăr este în negocieri cu echipa din Giuleşti, dar încă nu este decis dacă să rămână sau să plece de la FC Voluntari.

Rapid a promovat în Liga a 3-a şi îşi propune acum să urce în următoarea divizie. Pentru asta, giuleştenii caută în aceste zile soluţii pentru întărirea lotului. Bugetul a fost mărit şi el, astfel încât şansele la promovare să fie cât mai ridicate.

Printre jucătorii care ar putea veni în această vară este şi Costin Lazăr, cel care a jucat timp de 5 ani la Rapid. Lazăr nu mai este dorit de Opriţa la FC Voluntari, dar are susţinerea lui Ioan Andone - managerul general al clubului. Constantin Schumacher spune că mijlocaşul de 37 de ani este, momentan, indecis dacă să continue sau nu la FC Voluntari.

În acelaşi timp, antrenorul Rapidului avertizează că are nevoie şi de jucători tineri şi valoroşi. Pentru Liga a 3-a, FRF a impus ca fiecare echipă să aibă 6 jucători sub 21 de ani, dintre care cel puţin 3 să fie titulari:

”Este un jucătoare de valoare, un jucător care a jucat în Liga 1 şi încă nu ştie dacă va pleca sau va continua la Voluntari. Este un jucător care a fost la Rapid, are state vechi la Rapid, un jucător cu experienţă. Dar, cum am spus, jucătorii cu experienţă îi am, au fost cu mine anul trecut şi acum îmi doresc jucători tineri”, a declarat Schumacher pentru Telekom Sport.

Costin Lazăr, 37 de ani, a început fotbalul la Sportul Studenţesc şi a jucat apoi pentru Rapid, PAOK Salonic, Panetolikos, Iraklis şi FC Voluntari. Are 32 de meciuri la naţionala României, pentru care a marcat de două ori.

Afla mai multe despre: academia rapidrapidcostin lazarconstantin schumacher 

viewscnt
Articole similare