Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rapid va disputa meciurile de pe teren propriu pe alt stadion. Daniel Pancu a anunţat ce decizie au luat oficialii clubului

EXCLUSIV | Rapid va disputa meciurile de pe teren propriu pe alt stadion. Daniel Pancu a anunţat ce decizie au luat oficialii clubului

Fotbal

Comentarii

Daniel Pancu a anunţat că lucrările de modernizare la stadionul Rapid avansează destul de greu, iar acest lucru i-ar putea determina pe giuleşteni să dispute meciurile de ”acasă” pe stadionul ”Arcul de Triumf” când acesta va fi finalizat.

”Ştiu că lucrurile merg mai greu decât în altă parte. Sigur va fi gata ”Arcul de Triumf” înainte. Când va fi gata ”Arcul de Triumf”, Rapid se va muta acolo pentru meciurile oficiale”, a spus Daniel Pancu la Telekom Sport.

În momentul de faţă FC Rapid îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Regie.

România a primit în 2014 dreptul de a organiza trei meciuri din cadrul fazei grupelor CE din 2020 şi o partidă din optimile de finală. Conform cerinţelor UEFA, România trebuie să modernizeze patru stadioane în Bucureşti pe care echipele participante să desfăşoare antrenamentele. Trei dintre acestea, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, se află în diferite faze de demolare, în timp ce arena Dinamo a întâmpinat dificultăţi din cauza unor probleme juridice.

Afla mai multe despre: rapiddaniel pancu 

viewscnt
Articole similare