Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Rareş Fortuneanu s-a izolat la domiciliu în Franţa: "Viaţa noastră nu o să mai fie la fel!" Cum îşi petrece timpul liber

EXCLUSIV Rareş Fortuneanu s-a izolat la domiciliu în Franţa: "Viaţa noastră nu o să mai fie la fel!" Cum îşi petrece timpul liber

Handbal

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de hanbdal masculin, Rareş Fortuneanu s-a izolat la domiciliul său din Franţa. Telekom Sport a reuşit să discute cu el, pentru câteva minute.

In vârsta de 41 de ani, Fortuneanu a jucat în cariera sa pentru Ştiinţa Bacău, Dinamo şi Saint Raphael. Pentru gruparea franceză el a evoluat vreme de 9 sezoane.

El a devenit selecţioner cu puteri depline al naţionalei României de handbal masculin, după ce în 2014 a fost secundul francezului Christian Gaudin.

Retras la domiciliul său din Franţa, Rareş Fortuneanu a avut amabilitatea să vorbească pentru Telekom Sport, despre situaţia dificilă cauzată de pandemia de coronavirus. 

"Aşa este viaţa în izolare pentru noi. Situaţia este destul de gravă, trebuie să stăm în casă, departe de oameni. Ordinele sunt destul de clare din partea preşedintelui Macron. Avem o lună de izolare. Deplasările sunt interzise, sau permise doar în condiţii extreme, pe baza unei declaraţii pe care trebuie să o avem în permanenţă la noi. Străzile vor fi împânzite de poliţie şi armată, care verifică tot. în ceea ce priveşte handbalul, clubul nostru şi-a suspendat activitatea pe o perioadă nedeterminată, o perioadă care va fi sper eu cât mai scurtă, pentru că toti suntem dornici de a juca şi a produce spectacol. Măsurile luate de liga franceză au suspendat campionatul până pe 22 aprilie" ne-a explicat Rareş Fortuneanu.

Când s-ar putea relua activitatea competiţională? "Nu se ştie dacă se va relua sau când se va relua. După 5 saptamani de izolare, atleţii au nevoie de pregătire pentru a fi la cote maxime. Cum ne ocupăm timpul? Profităm de familie, de copii, putem să avem micile plăceri pe care în timpul serviciului nu le putem îndeplini. Ne pregătim, facem mişcare ca să nu ne sedentarizăm. Scoala este oprită, dar primim lecţii prin intermediul internetului. Perioada este doar la început, nu ştim cât va dura. Doar că lucrurile nu vor mai fi la fel ca până acum. Coronavirusul a dat totul peste cap, mai ales din punct de vedere economic. Nu ştiu cum vor ieşi cluburile din această problemă" a mai spus selecţionerul naţionalei de handbal.

El a avut şi un mesaj pentru toţi românii care trăiesc această perioadă cumplită: "Vă doresc sănătate şi să stăm în casă. Asta e cel mai important. Staţi in casă şi aveţi grijă de voi!"

Afla mai multe despre: rareş fortuneanu 

viewscnt
Articole similare