Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răspunsul lui CFR Cluj în privinţa unei reveniri a lui Cristian Manea! Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB

EXCLUSIV | Răspunsul lui CFR Cluj în privinţa unei reveniri a lui Cristian Manea! Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB

Superliga

Comentarii

Directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a dat de înţeles că o revenire a lui Cristian Manea la CFR Cluj nu e posibilă.

CFR Cluj nu pare dispusă să-i ofere o mână de ajutor lui Cristian Manea, care a ajuns pe lista neagră la FCSB. Apărătorul a ratat pregătirea din vară, înainte de a ajunge la FCSB, iar când şi-a revenit din punct de vedere fizic nu l-a mai putut da la o parte pe Valentin Creţu, care a monopolizat postul de fundaş dreapta. 

După ce a cucerit două tilturi în Liga 1 cu CFR Cluj, în 2018 şi 2019, Manea a început să-ţi caute echipă, dar la CFR Cluj nu ar avea loc: "Imediat după ce a plecat a trebuit să aducem jucători. I-am adus pe Susic, Peteleu şi Butean. E greu să vină la noi Manea", a spus oficialul lui CFR Cluj în cadrul emisiunii Sport Report.  

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Cristian Manea

Deşi a plecat cu FCSB în cantonamentul din iarnă, Manea a rămas tot pe lista plecărilor. Gigi Becali a susţinut că fotbalistul nu mai intră în planurile echipei, dar consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, a tras un semnal de alarmă: "Nu ştiu de ce a fost cumpărat. 180 de minute... Alea din campionat. Mi-e greu să cred că-ţi poţi face o părere despre el. Dacă Zidane ar fi avut doar 180 de minute la Real Madrid, ar fi avut aceeaşi soartă. Eu cred că nu i-au fost date suficiente şanse. Plus că el poate juca şi pe mai multe posturi. El, la juniorat, a jucat fundaş central, şi să nu-ţi treacă prin cap că-l poţi folosi acolo? Eu rămân la convingerea că lui Manea nu i s-au dat şanse suficiente la FCSB. Nu din cauza valorii cred că s-a ajuns acolo", a declarat Andrei Vochin în cadrul emisiunii Sport Report. 

Cristi Manea a strâns 337 de minute în patru meciuri jucate la FCSB în acest sezon, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. Manea a fost trecut pe lista neagră a patronului roş-albaştrilor, alături de Adi Popa, Thierry Moutinho, Diogo Salomao sau Claudiu Belu.

 

 

Afla mai multe despre: cristian maneacristian manea fcsbcristian manea cfr clujgigi becali marius bilasco 

viewscnt
Articole similare