Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răspunsul lui Gheorghe Hagi pentru fostul antrenor al lui Genk: "Când a stat cu mine, Ianis a fost cel mai bun"

EXCLUSIV | Răspunsul lui Gheorghe Hagi pentru fostul antrenor al lui Genk: "Când a stat cu mine, Ianis a fost cel mai bun"
Comentarii

Plecarea lui Ianis de la Genk rămâne învăluită în mister. "Unele persoane din jurul lui ar trebui să aibă mai multă răbdare", spunea Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Ianis de la Genk. Replica lui Hagi nu a întârzâiat să apară.

"Când a stat cu mine, Ianis a fost cel mai bun, nu ştiu la ce s-a referit antrenorul. Eu îi transmit un singur lucru. A început bine, aşa că întrebarea mea e de ce n-a mai jucat Ianis din luna octombrie la ei? Atât în UCL, cu Napoli, cât şi în campionat, a fost declarat cel mai bun jucător, dar deodată dispare, când spun dispare, n-a mai apărut nici 5-7 minute, de ce? E un semn mare de întrebare.

Ianis le-a demonstrat că toată încrederea pe care au avut-o în el când l-au cumpărat, era şi cotat foarte bine, la Genk, avea publicul, l-au respectat foarte mult, s-a întrebat publicul timp de două luni de ce nu joacă Hagi şi nu a găsit nimeni răspunsul.

Când el juca 90 minute, o făcea foarte bine, dar deodată a dispărut! Scuzaţi-mă, de ce îl opreşti şi nu-l mai bagi? Atunci jucătorul când a văzut lucrul acesta, a luat decizia să se ducă să joace. Un tânăr trebuie să aibă spaţiu să joace, apoi în timp să vedem cât de bun e, nu să-i creăm o presiune, să vorbim uşor" , a declarat Gheorghe Hagi pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: ianis hagigenk 

viewscnt
Articole similare