Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răspunsul lui Keşeru pentru contestatarii lui Dennis Man: "Nici de Stanciu n-a crezut nimeni că va fi vândut cu 10 milioane de euro"

EXCLUSIV | Răspunsul lui Keşeru pentru contestatarii lui Dennis Man: "Nici de Stanciu n-a crezut nimeni că va fi vândut cu 10 milioane de euro"

FCSB

Comentarii

Dennis Man a fost urmărit de oficialii clubului Norwich la meciul de miercuri seara, de pe Arena Naţională, dintre FCSB şi Dinamo.

În dimineaţa imediat următoare, englezii au mers la negocieri cu Gigi Becali, însă, momentan, n-au căzut de acord în privinţa transferului mijlocaşului de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor aşteaptă 15 milioane de euro în schimbul jucătorului său, iar reprezentanţii lui Norwich au transmis clar că Dennis Man valorează doar şase milioane de euro.

În cele din urmă, după mai multe ore de negocieri, englezii au ajuns la concluzia că vor discuta cu patronul lui Norwich, iar săptămâna viitoare vor veni cu un răspuns pentru Gigi Becali.

Inclusiv Claudiu Keşeru, fost jucător la FCSB, consideră că Dennis Man poate pleca din Liga I în schimbul sumei de 15 milioane de euro.

"Nu am crezut nici când Stanciu a fost vândut pe 10 milioane că un fotbalist român poate fi vândut pe suma asta. Cu siguranţă, în momentul de faţă toate sumele sunt exagerate, dar dacă se vor da banii ăştia, înseamnă că persoanele care îi dau consideră că merită" , a declarat Claudiu Keşeru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare