Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răspunsul lui Paşcanu pentru Gigi Becali, după propunerea patronului FCSB: ”Le-am spus şi părinţilor! Asta îmi doresc”

EXCLUSIV | Răspunsul lui Paşcanu pentru Gigi Becali, după propunerea patronului FCSB: ”Le-am spus şi părinţilor! Asta îmi doresc”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să facă orice pentru ca Alexandru Paşcanu să ajungă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor e hotărât să-i aducă în România pe părinţii jucătorului.

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Alexandru Paşcanu a glumit pe seama propunerii lui Becali şi a explicat că planul său e ca în trei sau patru ani să-şi aducă părinţii înapoi acasă.

E prima dată când aud că domnul Becali a zis aşa ceva (n.r. că vrea să facă o fermă ca să-i aducă părinţii în România). Nu ştiu ce să zic. Vedem ce va fi pe viitor. Sora mea mai are trei ani de şcoală şi apoi vom vedea ce planuri facem.  Eu le-am spus părinţilor că sper ca peste trei, patru ani sper să îi scot de acolo şi să meargă şi ei undeva, unde este mai bine”, a spus Alexandru Paşcanu, pentru Telekom Sport.

CUM AR VEDEA COLABORAREA CU BECALI

Întrebat cum s-ar descurca cu un patron ca Gigi Becali, care îşi analizează jucătorii la TV, Paşcanu a explicat modelul său de lucru.

Când merg la o echipă şi intru la antrenament, sau pe terenul de joc, dau totul pentru mine, pentru echipă şi nu mă gândesc la altceva. Eu trebuie să îmi fac treaba pe teren, atât”, a spus Paşcanu.

Afla mai multe despre: pascanugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare