Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie! Adi Mutu este în negocieri avansate cu Astra. Când va da răspunsul final

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie! Adi Mutu este în negocieri avansate cu Astra. Când va da răspunsul final

Superliga

Comentarii

Adi Mutu este în negocieri avansate cu Astra, echipă care a rămas fără antrenor după ce Edi Iordănescu şi-a reziliat amiabil contractul. Gigi Mulţescu părea favorit, dar Mutu ar putea fi alegerea conducerii.

Mutu are şanse importante să trăiască prima sa experienţă de antrenor principal. ”Briliantul” se află în negocieri avansate cu Astra şi, chiar dacă Mulţescu părea favorit, sunt şanse importante să se ajungă la un acord. Din informaţiile Telekom Sport, Adi Mutu a discutat luni după-amiază cu cei din conducerea Astrei şi marţi ar urma să dea un răspuns definitiv.

În cazul în care Mutu nu va ajunge la o înţelegere cu Ioan Niculae, următoarea variantă pentru Astra este Gigi Mulţescu. De altfel, antrenorul în vârstă de 66 de ani a recunoscut negocierile, dar a anunţat că lucrurile vor fi clarificate tot marţi. Practic, Mulţescu depinde de răspunsul pe care-l va oferi Mutu.

Unul dintre argumentele Astrei este prietenia pe care Adi Mutu o are cu Dani Coman - preşedintele clubului. Cei doi au crescut şi au fost colegi la FC Argeş şi au rămas în relaţii strânse, chiar dacă au luat-o pe drumuri diferite.

Adrian Mutu este în prezent manager sportiv la echipa naţională, dar i-a anunţat deja pe cei de la FRF că pleacă la prima ofertă de a antrena, lucru recunoscut şi într-un interviu pentru Telekom Sport: ”Trebuie să capăt experienţă în antrenorat. Într-adevăr, dacă aş avea o ofertă care m-ar convinge, aş accepta-o, pentru că ăsta e lucrul pe care vreau să-l fac. Pasiunea mea e fotbalul. Nemaiputând juca, normal că antrenând îmi place să fiu aproape. Cred că, prin experienţa acumulată, pot ajuta jucătorii români să ajungă fotbalişti la un înalt nivel”.

Afla mai multe despre: adi mutuliga 1astragigi multescuioan niculae 

viewscnt
Articole similare