Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie în cazul lui Fortes. Becali, prins din nou în offside. Impresarul jucătorului: ”Nu ştiu de ce ar fi făcut asta”

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie în cazul lui Fortes. Becali, prins din nou în offside. Impresarul jucătorului: ”Nu ştiu de ce ar fi făcut asta”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că a rezolvat cu Gaz Metan transferul lui Carlos Fortes şi i-a trimis contractul jucătorului. Pedro Torrao susţine însă că jucătorul pe care-l reprezintă n-a semnat nimic şi a rămas surprins de anunţul făcut de patronul FCSB.

Transferul lui Carlos Fortes este în continuare într-o situaţie complicată. Patronul FCSB a declarat că s-a înţeles cu Gaz Metan Mediaş şi că a rezolvat transferul, urmând ca jucătorul să câştige 10.000 de euro pe lună. În schimb, a afirmat că a refuzat să-i plătească impresarului comision.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Pedro Torrao, impresarul lui Fortes vine însă cu o altă variantă. El recunoaşte discuţiile cu FCSB, dar spune că atacantul de 23 de ani n-a semnat nimic:

A semnat Carlos Fortes?
Nu, nu!

Pentru că patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a spus presei că va veni zilele acestea la echipă...
Serios? Nu ştiu de ce ar fi făcut asta.

Dumneavoastră ce ştiţi? Aveţi vreo ofertă pe numele lui Fortes de la FCSB?
Nimic concret. Ştiu despre o ofertă, ştiu că există interes pentru jucător.

Avem informaţii că Gigi Becali are o înţelegere cu Gaz Metan Mediaş, dar agentul nu îl lasă pe jucător la FCSB. De ce? Este adevărat?
Eu? Cu mine nu a vorbit nimeni. Şi nu ştiu nimic despre o înţelegere între cluburi. Ceea ce ştiu este că Fortes are contract cu Gaz Metan, ştiu că echipa este în Turcia, iar el este singur (n.r. nu a fost luat în cantonament). 

Domnul Becali a vorbit cu presa şi despre potenţialul salariu al lui Fortes: 10.000 euro pe lună...
Credeţi-mă, nu ştiu nimic. Poate ei cred că jucătorul este un... Carlos nu este un ”yes man”. Este adevărat că a primit această ofertă, pot să confirm acest lucru, dar Carlos nu este un ”yes man”. Iar faptul că ar fi semnat cu FCSB nu este adevărat.

Există vreo şansă să vină la FCSB în această iarnă?
În acest moment, nu pot confirma nimic despre un posibil transfer al lui Carlos. Carlos are contract cu Gaz Metan şi vrea să se antreneze cu echipa, dar echipa nu l-a luat în cantonament.

Sunt şi alte oferte pentru el? Sau e doar FCSB?
Nu. Avem conversaţii. Avem discuţii, nu oferte concrete. Dar momentan nu poate avea nicio ofertă şi nu poate întra în niciun contact cu altă echipă, pentru că e sub contract cu Gaz Metan. Trebuie să rezolvăm situaţia pe care o are la club. Pentru că acum nu ştim dacă îl vor sau nu. Nu l-au luat în cantonament, aşa că vom lămuri zilele viitoare.

Afla mai multe despre: pedro torraocarlos fortegigi becaliliga 1fcsbgaz metan medias 

viewscnt
Articole similare