Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie! Lipseşte doar acordul lui Gigi Becali, iar "magicianul" de la FCSB ajunge în Spania. ULTIMA ORĂ

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie! Lipseşte doar acordul lui Gigi Becali, iar "magicianul" de la FCSB ajunge în Spania. ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Valeriu Ifitme, patronul FC Botoşani, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre posibilitatea ca Olimpiu Moruţan să prindă un transfer pe multe milioane de euro, în Golf, la Al Jazira. Iftime nu era de acord ca Moruţan să plece în Arabia Saudită, dar a aflat un amănunt important din posibila tranzacţie şi a apoi şi-a "domolit discursul". Transferul lui Moruţan la Al Jazira ar putea fi doar o "pistă" către o echipă din Spania.

Răsturnare de situaţie! Gigi Becali acceptă transferul lui Olimpiu Moruţan: "Am aflat că ar fi o pistă pentru o echipă din Spania!"

FCSB l-a cumpărat pe Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani în urmă cu doi ani şi jumătate, în schimbul a 700.000 de euro, iar acum poate da lovitura cu vânzarea sa. Moruţan e dorit în Arabia Saudită, la Al Jazira, care e dispusă să ofere 10 milioane de euro în schimbul jucătorului care are parte de un sezon foarte bun cu FCSB.

În direct la Telekom Sport, Valeriu Iftime a spus că, atunci când a aflat că Al Jazira ar putea fi doar o "pistă" de lansare pentru Olimpiu Moruţan la o echipă din Spania, şi-a domolit discursul şi a fost de acord cu transferul său în Golf. Iftime a rostit cuvinte frumoase despre fostul său jucător, pe care-l consideră un talent pe care România nu l-a mai avut demult.

"Nu eram de acord ca Moruţan să plece în Golf, am aflat după aceea că putea fi o pistă o echipă de mijlocul clasamentului din Spania şi atunci mi-am mai domolit discurul. Dau milionul meu înapoi numai ca el să rămână jucător undeva în Europa. Pentru că este un talent pe care nu trebuie să îl pierdem aşa uşor.

Este unul din cei mai buni număr 10 din România, este un atlent pe care fotbalul românesc nu l-a avut demult. Să demonstreze în cupele europene, în echipa naţională şi mai întâi la FCSB, după aia în cupe, apoi cu siguranţa poate rezista afară. Dacă nu se poate stinge ca foarte mulţi aşţi fotbalişti români care au făcut ceva în România şi afară au fost mult mai palizi"
, a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

Echipa despre care vorbeşte Valeriu Iftime, din Spania, ar putea fi Girona. Catalanii sunt pe locul opt în clasamentul din liga a doua a Spaniei şi sunt deţinuţi de şeicul Mansour, în City Football Group, la fel ca Al Jazira, Manchester City sau New York City.

În vârstă de 21 de ani, Olimpiu Moruţan a jucat 16 meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, timp în care a marca de trei ori şi a livrat zece pase de gol.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat Olimpiu Moruţan în carieră, Cupa României cu FCSB în 2020
  • 2023 este anul în care expiră, în mod normal, contractul lui Moruţan cu FCSB

AC Milan - Juventus. Discutăm cu abonaţii Telekom Sport Romania şi analizăm celelalte meciuri

Afla mai multe despre: olimpiu morutan transfer valeriu iftimeolimpiu morutan transfer spaniaolimpiu morutan transfer spania valeriu iftimeolimpiu morutan transfer fcsb spaniaolimpiu morutan transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare