Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Răsturnare incredibilă de situaţie la Dinamo. Ce se întâmplă cu postul de antrenor al "câinilor"

EXCLUSIV | Răsturnare incredibilă de situaţie la Dinamo. Ce se întâmplă cu postul de antrenor al "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul Dario Bonetti nu s-a înţeles cu Dinamo, astfel că nu va reveni în "Ştefan cel Mare", potrivit surselor Telekom Sport.

Deşi existau informaţii că tehnicianul italian ar fi urmat să ia parte la antrenamentul de luni al "câinilor", cele două părţi nu au ajuns la un acord, iar Dinamo va căuta un alt antrenor.

Italianul a fost nemulţumit de oferta primită de la Dinamo, care i-a oferit un contract valabil doar şase luni. În plus, Bonetti ar fi fost obligat să lucreze cu staff-ul lui Eugen Neagoe, astfel că italianul a spus pas revenirii în România.

Dario Bonetti, antrenorul din spatele "minunii de la Liberec"

Ajuns la 58 de ani, Bonetti nu a mai antrenat nicio echipă din 2016, atunci când s-a despărţit de ASA Târgu Mureş, după doar trei etape. De atunci, tehnicianul, care a jucat în Italia pentru Roma, Milan sau Juventus, este liber de contract.

Bonetti a avut două mandate pe banca echipei din "Ştefan cel Mare", în 2009 şi în 2012. El a fost pe banca echipei la meciul istoric de la Liberec, din Europa League, atunci când Dinamo a revenit de la 0-3 de pe teren propriu şi s-a calificat în faza grupelor la loviturile de departajare.

Alături de Dinamo, Dario Bonetti a câştigat două trofee, Cupa şi Supercupa României, ultimele trofee importante din palmaresul "câinilor".

viewscnt
Articole similare