Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Războiul s-a încheiat! Andreea Răducan şi Marian Drăgulescu şi-au strâns mâna în pauza Adunării Generale de la FRG

EXCLUSIV | Războiul s-a încheiat! Andreea Răducan şi Marian Drăgulescu şi-au strâns mâna în pauza Adunării Generale de la FRG

Gimnastică

Comentarii

După ce în ultimele zile Marian Drăgulescu a acuzat-o în mod public pe Andreea Răducan că ocupă abuziv funcţia de preşedinte al FRG, cei doi s-au întâlnit astăzi în cadrul Adunării Generale.

Discuţiile în contradictoriu dintre cei doi au continut şi în prima parte a evenimentului, însă, pe timpul pauzei, Mariana Bitang a intermediat cu succes o cale de împăcare, iar Răducan şi Drăgulescu şi-au strâns mâna. 

Gimnastul Marian Drăgulescu a revenit recent din Ungaria, ţară unde a ales să se pregătească alături de antrenorul Ştefan Gall, cu mult mai devreme faţă de data stabilită, adică 1 aprilie. El a ţinut să participe la Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică.

Drăgulescu a vrut să demonstreze că alegerea Andreei Răducan în această funcţie nu ar fi fost legală iar faptul că lui i s-a tăiat din indemnizaţia de lot, anul trecut, reprezintă un abuz.

Marian Drăgulescu a remis presei un comunicat prin care şi-a precizat poziţia pe care o are faţă de actuala conducere a Federaţiei Române de Gimnastică. Drăgulescu a contactat o casa de avocaţi  solicitând acestora după analiza făcută asupra legalităţii candidaturiii Andreei la funcţia de preşedinte al FRG.

 

 

Afla mai multe despre: mariana bitangadunarea generalaandreea raducanmarian dragulescu 

viewscnt
Articole similare