Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la PAOK după ce a cucerit eventul: "M-a durut că s-a spus că am plecat pentru bani!"

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la PAOK după ce a cucerit eventul: "M-a durut că s-a spus că am plecat pentru bani!"

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la Sport Report de la Telekom Sport, Răzvan Lucescu (51 de ani) a vorbit despre plecarea controversată de la PAOK la Al Hilal, după ce a reuşit un event istoric cu gruparea din Salonic. Antrenorul a dezvăluit că a fost deranjat şi l-a durut faptul că s-a spus că plecat în zona Goflului pentru banii arabilor.

Răzvan Lucescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la PAOK după eventul istoric cucerit în Grecia

Răzvan Lucescu a dezvăluit pentru Telekom Sport motivul pentru care a plecat de la PAOK deşi a reuşit un event istoric şi a terminat sezonul acela din Grecia neînvins. Tehnicianul român n-a negat că a avut un salariu foarte bun la Al Hilal, dar a spus că motivul pentru care a ales să se despartă de PAOK a fost că a avut neînţelegeri cu conducerea.

"Am fost acuzat atunci că am plecat pentru bani. M-a durut foarte tare. Am plecat cu avionul la Paris să semnez cu Al Hilal, pentru că la Paris am semnat, şi când m-am întors la aeroport, unde-mi lăsasem maşina, era portarul. Mi-a zis 'Băi omule ce-ai făcut că toată lumea te înjură?' Şi zic de ce. Păi ai plecat acum de la PAOK după ce ai avut succes, ai plecat pentru bani. Am avut oferta de la Al Hilal la doua zile după ce am câştigat Cupa, am spus că nu merg pentru că vreau să termin şi al treilea an de contract. În Grecia s-a mers pe ideea că am plecat pentru bani.

Au fost nişte discuţii, am şi spus că dacă nu reuşim să cădem de acord acum, eram puţin dezamăgit. Când a venit această ofertă, am spus că e mai bine să ne despărţim pentru că probabil vom avea probleme între noi. Salariul a fost unul foarte bun, nu pot nega", a spus Răzvan Lucescu, la Telekom Sport.

De la PAOK, Răzvan Lucescu a plecat la Al Hilal, cu care a câştigat Liga Campionilor Asiei, dar recent a ales să revină la formaţia din Salonic.

Afla mai multe despre: razvan lucescumotivpaokplecareal hilal 

viewscnt
Articole similare