Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu atac dur la adresa FRF: "Au minţit cu neruşinare! E o măgărie politică! Indiscutabil Lupescu trebuie să fie preşedintele Federaţiei"

EXCLUSIV Răzvan Lucescu atac dur la adresa FRF: "Au minţit cu neruşinare! E o măgărie politică! Indiscutabil Lupescu trebuie să fie preşedintele Federaţiei"

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Răzvan Lucescu, a intervenit în direct la Telekom Sport pentru a comenta ultimele evenimente din Grecia, dar a fost întrebat şi despre dialogul purtat în platoul postului nostru între Gică Popescu şi actualul consilier al preşedintelui FRF, Andrei Vochin.

La momentul respectiv, Vochin a declarat că "Strategia noastră (n.r. cu Daum) a fost greşită, dar cea a lui Lupescu, cu Răzvan Lucescu, a fost catastrofală". Răzvan Lucescu a comentat aceste declaraţii şi l-a atacat dur pe omul care acum e consilierul lui Burleanu.

"Ştiu foarte bine dialogul de la emisiunea dumneavoastră. Pot să spun că Andrei Vochin a minţit cu neruşinare. Eu când am plecat de la echipa naţională, în aceea seară, echipa era pe locul 3! După aceea că a fost o greşeală, că a fost bine, fără să analizăm contextul... A fost o măgărie politică! Pentru mine nu are loc de alte comentarii. O mare minciună politică în vederea alegerilor! 

Indiscutabil l-aş vota pe Ionuţ Lupescu! Indiscutabil! De ce Ionuţ? Pentru toată experienţa fotbalistică pe care o are, pentru toată experienţa managerială pe care o are. Pentru faptul că atunci când a fost la Federaţie au avut cea mai bună perioadă financiară a ei. Pentru că a ajuns la o poziţie la UEFA unde n-a ajuns niciun român şi pentru toate relaţiile pe care şi le-a făcut în acest timp! Pentru că a crescut şi s-a dezvoltat într-un fotbal care aparţine unei economii puternice în lume: Germania!", a declarat Răzvan în exclusivitate la Telekom Sport.

DIALOGUL EXCLUSIV DIN STUDIOUL TELEKOM SPORT ÎNTRE GICĂ POPESCU ŞI ANDREI VOCHIN

A.V.: Vreau să discutăm pe argumente! Tu ai văzut diferit? Eu nu am văzut cum ai văzut tu când Lucescu a fost pus la naţională de Lupescu. Răzvan era atacat virulent, iar tu ai declarat atunci «Lupescu, Prunea şi Lucescu, luaţi-vă de mână şi plecaţi de la naţională!». Am declaraţia în telefon! Exact aceeaşi frază ai folosit-o şi atunci, la fel ca acum cu Daum. N-ai avut încredere în Lupescu atunci când l-a pus pe Răzvan Lucescu la naţională?

G.P: N-am avut încredere în rezultatele lui Răzvan Lucescu la naţională. Acolo a fost altă perioadă neagră. Asta nu înseamnă că, după atâţia ani de zile, Lupescu va lua altă decizie greşită. 

A.V.: Acum ne ceartă toată lumea pentru că n-am făcut niciun fel de alianţă cu nimeni. Rezultatele vorbesc. Răzvan Lucescu a plecat de la naţională de pe 5 în grupă, Daum a plecat de pe locul 4. Decizia lui Burleanu de a-l aduce pe Daum e mai bună decât cea a lui Lupescu de a-l aduce pe Lucescu.

G.P: Să luaţi un antrenor care n-a fost niciodată selecţioner a fost o decizie greşită. A încercat să joace nemţeşte cu jucători români. Sunt nişte ipostaze cu Daum pe care nu le pot proba, dar sunt nişte întâlniri pe care Daum le-a avut cu anumite persoane în privat! Nu le pot proba, deci nu le spun. 

A.V: Strategia noastră a fost greşită, dar cea a lui Lupescu, cu Răzvan Lucescu, a fost catastrofală.

Afla mai multe despre: razvan lucescuexclusivatacdurscandalproblemeechipa nationalarazvan burleanuandrei vochinionut lupescualegeri frfscandaldiscutii 

viewscnt
Articole similare