Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, către Mirel: ”Ai mai accepta postul de antrenor la Steaua?” Răspunsul direct dat de Rădoi

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, către Mirel: ”Ai mai accepta postul de antrenor la Steaua?” Răspunsul direct dat de Rădoi

Special

Seria Top Interviuri a avut o nouă ediţie de gală. Alexandru Săbău i-a avut ca invitaţi pe Răzvan Lucescu şi Mirel Rădoi, două dintre figurile importante ale fotbalului românesc. Fostul selecţioner a avut o întrebare specială pentru Rădoi.

Mirel Rădoi şi Răzvan Lucescu au fost şi adversari - unul la FCSB, celălalt la Rapid - dar au şi colaborat la echipa naţională, din postura de jucător şi selecţioner. Cei doi s-au reîntâlnit la Top Interviuri, într-o ediţie specială de Crăciun. Prima curiozitate pe care Lucescu jr. a avut-o a fost dacă Mirel Rădoi ar mai fi acceptat postul de antrenor la FCSB, dacă ar putea da timpul înapoi.

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI TOATĂ EMISIUNEA!

Răzvan Lucescu: Vreau să îi pun şi eu o întrebare lui Mirel: acum, la atât timp care a trecut, dacă s-ar întoarce situaţia, ai mai lua decizia de a merge antrenor la Steaua, în acel moment?
Mirel Rădoi: Da. Aş lua din nou aceeaşi decizie. A contat foarte mult că şi plecau mulţi jucători şi atunci am încercat ceea să aduc ceea ce gândesc, să construiesc ceva în viitor. Din păcate, nici timpul nu a fost cel pe care ni l-am dorit, dar, evident că am avut multe lipsuri. După ce stau acum şi mă gândesc, după ce am făcut cele 6 luni în Italia şi văd lucrurile altfel, evident că am avut câteva minusuri
Răzvan Lucescu: Dar, oricum, e o experienţă extraordinară şi cu siguranţă că îţi va folosi în viaţă. Niciodată să nu regreţi experienţele pe care le-ai avut, că au fost bune sau mai puţin bune.
 

Comentarii
viewscnt