Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, prima declaraţie după calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei: ”Încă nu realizez, sunt şocat!”

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, prima declaraţie după calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei: ”Încă nu realizez, sunt şocat!”

Fotbal

Comentarii

Formaţia saudită Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, s-a calificat, marţi, în finala Ligii Campionilor Asiei, trecând în semifinale de echipa Al Sadd din Qatar, scor 4-1 în tur şi 2-4 în retur.

Meciul tur a avut loc la 1 octombrie, la Doha. Marţi, pentru Al Hlal au marcat Al Dawsari ’13 şi Gomis ’25. Pentru Al Sadd au înscris Akram ’17, Nam ’19, Al Haydos ’20 şi Khoukhi ‘90+3.

În direct la Telekom Sport, Răzvan Lucescu a comentat calificarea echipei sale: ”Încă nu realizez, sunt în stare de şoc! E fantastic, încă nu realizez ce s-a întâmplat. Mergem în continuare pe drumul nostru şi sper să câştigăm finala. E greu de explicat” a mărturisit Lucescu Jr.

Formaţia sa era condusă cu 3-1 în minutul 20: ”Să ştiţi că aici sunt jucători de calitate, poate fi un fotbal foarte plăcut, un fotbal foarte spectaculos. Este foarte uşor să treci de la o stare la alta, de la încredere mare la lipsă de încredere, de la controlul jocului, la pierderea totală a controlului jocului.Niciodată nu ai linişte şi nu ai siguranţă. Nu există un echilibru mental care să îţi dea această siguranţă pe parcursul unui joc.  Poţi să domini meciul şi să ai un avantaj foarte mare şi în zece minute acel avantaj s-a dus. Nu e prima dată când se întâmplă” a mai declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

În finală, Al Hilal va întâlni câştigătoarea semifinalei Urawa Red Diamonds (Japonia) – Guangzhou Evergrande (China). În tur, la Saitama, scorul a fost 2-0 pentru japonezi. Returul este programat miercuri, la Guangzhou.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe