Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu s-a întâlnit cu Gigi Becali! Dialogul dintre cei doi şi "promisiunea" făcută de patronul FCSB: "Eu îl cred!"

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu s-a întâlnit cu Gigi Becali! Dialogul dintre cei doi şi "promisiunea" făcută de patronul FCSB: "Eu îl cred!"

Superliga

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Răzvan Lucescu a dezvăluit că s-a întâlnit total întâmplător cu Gigi Becali în timp ce se afla în aeroport şi a vorbit cu acesta despre situaţia în care se află FCSB, dar şi despre modul în care afaceristul se implică la echipă.

Lucescu a vorbit despre întâlinirea avută cu patronul FCSB în contextul numirii lui Bogdan Andone şi a libertăţii pe care tânărul tehnician o va primi în noul rol.



Becali i-a spus antrenorului lui PAOK că intervenţiile sale la echipă au loc doar în momentul în care realizează că tehnicianul, oricare ar fi acesta, comite greşeli. Lucescu consideră că Bogdan Andone are şasa să câştige vestiarul, dar şi încrederea lui Gigi Becali, în primele săptămâni de la numire. "Îl cred pe Becali că îl va lăsa la început!", spune Lucescu.

"N-ai de unde să ştii ce fel de om este şi cum va reuşi el să-l gestioneze pe Gigi Becali. Mie mi-a zis Gigi Becali când m-am întâlnit cu el în aeroport şi am vorbit pe tema aceasta puţin şi mi-a zis: domnule, eu las antrenorii la început, dar când îmi dau seama că fac greşeli, intervin. Va conta foarte mult în această lună şi jumătate capacitatea lui (n.r. Bogdan Andone) de a-şi câştiga jucătorii prin partea fotbalistică. Eu îl cred şi pe Gigi Becali că îl va lăsa la început" a declarat Răzvan Lucescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan lucescugigi becalibogdan andone 

viewscnt
Articole similare