Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, sfat important pentru Nicolae Dică: "Asta trebuie să facă el acum"

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu, sfat important pentru Nicolae Dică: "Asta trebuie să facă el acum"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu (49 de ani), îl încurajează pe Nicolae Dică, după plecarea de la FCSB, şi îi dă un sfat important tehnicianului în vârstă de 38 de ani.

"A fost o decizie a patronului, îmi pare rău pentru Dică, sper ca el să înţeleagă că face parte din viaţa lui, este o experienţă din care are de învăţat, se va întări, toţi marii antrenori, cei mai titraţi antrenori din lume au trecut prin astfel de situaţii.

Toţi marii antrenori, cei mai titraţi antrenori din lume au trecut prin astfel de situaţii, trebuie să pună capul la treabă, să nu se lase dus de o astfel de dezamăgire. Nu-l cunosc pe Teja foarte bine, ştiu din auzite că e un antrenor serios, care munceşte foarte mult, rămâne de demonstrat că a meritat această şansă", a declarat Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.

La un an şi jumătate de la preluarea echipei, Nicolae Dică a fost obligat de Gigi Becali să demisoneze de la FCSB după ce echipa sa a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-0, de CFR Cluj, în etapa a 21-a a Ligii 1. Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

Ulterior, vicecampioana a fost preluată de Mihai Teja (40 de ani), care le-a mai pregătit până acum pe U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii şi Gaz Metan.

Afla mai multe despre: tejarazvan lucescudica 

viewscnt
Articole similare