Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Marin pe lista formaţiilor din Anglia, Spania şi Germania. Tatăl său a confirmat discuţiile cu echipe ”mai importante decât Ajax"

EXCLUSIV | Răzvan Marin pe lista formaţiilor din Anglia, Spania şi Germania. Tatăl său a confirmat discuţiile cu echipe ”mai importante decât Ajax"

Stranieri

Comentarii

Petre Marin a fost invitatul special al lui Alexandru Rădulescu, în cadrul emisiunii Sport Report. Fostul jucător al FCSB-ului a vorbit despre ascensiunea fiului său, Răzvan Marin, dar şi despre parcursul echipelor româneşti în cupele europene.

Răzvan Marin s-a transferat la Ajax Amsterdam, iar tatăl său, fostul fotbalist de la FCSB, Petre Marin a povestit cum s-a ajuns la această variantă. În direct la Telekom Sport, Petre Marin a confirmat că Răzvan a avut mai multe oferte, de la echipe din Spania, Anglia şi Germania: ”Ei au fost siguri că trebuie să facă acest transfer pentru că evoluţiile lui, tot ce s-a întâplat în acel playoff (UCL) şi evoluţiile lui din campionat, erau siguri că o să intre în competiţie cu alte cluburi. Nu au vrut să facă un fel de licitaţie şi au reuşit să facă transferul înainte de terminarea campionatului. Noi, în momentul când am auzit de interesul lor, vă spun sincer că erau discuţii cu alte cluburi poate mai importante decât Ajax, inclusiv din punct de vedere financiar pentru noi şi pentru Standard. Au fost echipe din Italia, echipe importante, echipe din Spania...şi din Anglia au fost vreo două echipe, chiar şi din Germania au fost anumite discuţii. Au fost oferte cam din orice campionat din top 5” a spus Petre Marin, în exclusivitate la Telekom Sport.

Erik Ten Haag, antrenor Ajax: ”Nu mă interesează, eu îl vreau pe Răzvan Marin!”

Cum s-a produs mutarea la Ajax şi cum au decurs negocierile, a explicat tatăl internaţionalului român, tot la Telekom Sport: ”Răzvan a avut două sau trei întâlniri cu antrenorul până să semneze cu Ajax. După prima discuţie, le-a spus lui Overmaars şi lui Van Der Saar, nu ştiu cum faceţi, vreau jucătorul. A zis, nu mă interesează că pleacă Frankie sau nu, vreau jucătorul, pentru că e un jucător de care am nevoie. Şi chiar asta i-a spus şi lui Răzvan în momentul în care a semnat, stai liniştit, nu te gândi, nu îţi lua presiunea asta că toată lumea te va compara cu Frankie de Jong. Tu nu ai treabă cu el, eşti alt jucător, ai alte calităţi. Chiar dacă el rămânea te luam la echipă, pentru că eşti un jucător în care eu cred foarte mult şi o să ai un rol foarte important în angrenajul echipei pentru sezonul următor. În momentul când Overmaars l-a sunat pe Pietro, i-a spus, Pietro, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar dacă nu reuşesc să conving jucătorul şi familia să vină să semneze, am o problemă” a mai spus Marin Senior la postul nostru de televiziune.

Afla mai multe despre: răzvan marinpetre marin 

viewscnt
Articole similare