Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Marin se gândeşte deja la următorul pas în carieră. Dezvăluirea făcută de Marius Niculae: ”Am vorbit cu el şi cu Petre Marin”

EXCLUSIV | Răzvan Marin se gândeşte deja la următorul pas în carieră. Dezvăluirea făcută de Marius Niculae: ”Am vorbit cu el şi cu Petre Marin”

Stranieri

Comentarii

Marius Niculae laudă traseul pe care Răzvan Marin l-a ales în carieră şi este convins că se va transfera de la Ajax la o echipă şi mai mare.

Răzvan Marin a fost cumpărat în această vară de Ajax Amsterdam de la Standard, în schimbul a 12,5 milioane de euro. Însă tânărul internaţional român nu vrea să se oprească aici. Marius Niculae a dezvăluit că Răzvan Marin vrea să se impună la Ajax şi apoi se gândeşte să plece la o echipă şi mai mare:

”Traseul a fost cât se poate de corect. A crescut într-un climat sănătos la Gică Hagi, la Viitorul. Apoi a făcut alegerea corectă din punctul meu de vedere la Standard Liege. Din punctul meu de vedere, este un campionat bun, accesibil, în care poţi să joci. A făcut diferenţa, drept dovadă a ajuns la Ajax.

La Ajax va fi mult mai greu, pentru că este o viteză superioară, chiar vorbeam înainte de finala cupei cu Răzvan şi cu Petre Marin că acolo va fi mai greu, nu ai timp să gândeşti, pentru că viteza e mult mai mare, dar este un băiat serios, un băiat educat, respectuos şi eu cred că va reuşi. Nu ştiu dacă va reuşi să se transfere la Real Madrid sau Barcelona, dar eu vorbeam cu el şi ziceam: ”cred că o echipă bună pentru tine, următorul pas de la Ajax să fie Bayern Munchen”, a dezvăluit Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculaerazvan marin 

viewscnt
Articole similare