Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Marin şi-a ales următoarea destinaţie. Transfer de vis pentru internaţionalul român. Anunţul a fost făcut de tatăl său

EXCLUSIV | Răzvan Marin şi-a ales următoarea destinaţie. Transfer de vis pentru internaţionalul român. Anunţul a fost făcut de tatăl său

Stranieri

Comentarii

Fostul internaţional Petre Marin a mărturisit că întreaga sa familie îşi doreşte ca Răzvan Marin să ajungă să îmbrace tricoul Barcelonei, dar a recunoscut că actualul mijlocaş al lui Standard Liege nu ar refuza-o nici pe AS Roma.

"Mie îmi place foarte mult Anglia ca şi campionat, ca şi intensitate. Dar dacă vine o ofertă de la o echipă importantă dintr-un campionat puternic nu poţi să o neglijezi. Noi ne-am dori să ajungă la Barcelona, dar dacă nu vine Barcelona şi vine Roma, cum să nu alegi Roma?", a spus Petre Marin, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

În vârstă de 22 de ani, Răzvan Marin joacă la Standard Liege din ianuarie 2017, timp în care a adunat 80 de meciuri, nouă goluri şi 17 pase decisive. "Împreună cu Gică şi cu Chiodi am considerat că este campionatul potrivit pentru Răzvan pentru a se dezvolta", a adăugat fostul internaţional. 

Petre Marin susţine că fiul său a refuzat între timp mai multe echipe importante. "El şi-a dorit foarte mult să continue la Standard. Au fost discuţii cu echipe importante", a explicat Petre Marin.

7 - milioane de euro este cota lui Răzvan Marin

12 - selecţii şi un gol înscris are Răzvan Marin la prima reprezentativă

Afla mai multe despre: razvan marintransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare