Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Pleşca are încredere că Edi Iordănescu va rămâne la Gaz Metan: "Se vorbeşte de un an de zile de plecarea lui. Sunt convins că rămâne!"

EXCLUSIV | Răzvan Pleşca are încredere că Edi Iordănescu va rămâne la Gaz Metan: "Se vorbeşte de un an de zile de plecarea lui. Sunt convins că rămâne!"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Numele lui Edi Iordănescu (42 de ani) e foarte rostit când vine vorba despre o schimbare de antrenor în Liga 1, dar Răzvan Pleşca (36 de ani), portarul veteran de la Gaz Metan Mediaş, e sigur că antrenorul va rămâne în Ardeal până la finalul sezonului actual şi chiar şi pe termen mai lung.

Cu Edi Iordănescu la cârmă, Gaz Metan s-a calificat pentru prima dată în istorie în play-off-ul Ligii 1, iar Pleşca e sigur că tehnicianul va mai rămâne să facă şi alte performanţe la Mediaş.

"Se vorbeşte de un an de zile de plecarea lui de la Mediaş, dar eu sunt convins că el va rămâne la Gaz Metan până la finalul sezonului şi cred că sunt şanse bune să rămână şi din sezonul viitor. A creat un grup frumos aici, a obţinut performanţe frumoase şi este foarte iubit în oraş, iar eu cred că el s-a ataşat de această echipă şi de această comunitate", a spus Răzvan Pleşca, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Gaz Metan e pe locul şase în playoff-ul Ligii 1, după două etape jucate, înainte de întrerupere. Medieşenii au pierdut cu U Craiova, dar au făcut egal cu campioana CFR Cluj.

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metanrazvan plesca 

viewscnt
Articole similare