Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Raţ, despre momentul în care l-a băgat în spital pe Mirel Rădoi: ”Nu trebuia să se întâmple asta”

EXCLUSIV | Răzvan Raţ, despre momentul în care l-a băgat în spital pe Mirel Rădoi: ”Nu trebuia să se întâmple asta”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Raţ spune că Mirel Rădoi este o soluţie foarte inspirată pentru banca echipei naţionale şi rezultatele pe care le-a avut la naţionala de tineret n-au fost întâmplătoare. Răzvan Raţ a povestit şi despre episodul în care l-a accidentat grav pe Mirel Rădoi, la EURO 2008.

Răzvan Raţ şi Mirel Rădoi se cunosc încă de când jucau la naţionalele de juniori şi au rămas prieteni foarte buni. Acum, Raţ se declară fanul antrenorului Mirel Rădoi. Fostul fundaş al lui Şahtior spune că este cea mai bună soluţie pentru echipa naţională, mai ales că a demonstrat la tineret că filosofia pe care o are poate aduce rezultate.

”Ne cunoaştem de foarte mult timp, chiar vorbeam cu el zilele trecute că ne cunoaştem de la 14 ani. Am început împreună la loturile de juniori şi am dus-o tot aşa până la naţionala mare. Văd de bun augur numirea lui Mirel Rădoi, pentru că mie cel puţin îmi place foarte mult mentalitatea lui şi filosofia lui de a vedea fotbalul. E clar că ceea ce s-a întâmplat la U21 nu are legătură cu echipa mare, dar eu cred că e o foarte bună performanţă pe care el a realizat-o. E clar că naţionala mare e cu totul altceva şi el trebuie să înţeleagă că naţionala mare e de fapt cel mai important lucru în acest moment. E foarte complicat şi să fii antrenorul echipei naţionale nu e deloc uşor, în general suporterii cam toţi sunt antrenorii echipei naţionale atunci când lucrurile nu merg prea bine”, a declarat Raţ pentru Telekom Sport.

Raţ, despre momentul în care l-a băgat în spital pe Rădoi: ”Îmi pare foarte rău”

Prieteni buni, Raţ şi Rădoi au fost titulari în România - Italia, în 2008, al doilea meci din grupele Campionatului European. În minutul 20 al acelei partide, Raţ şi Rădoi s-au ciocnit şi ultimul s-a ales cu fractură de piramidă nazală. Răzvan Raţ spune că şi acum regretă acel incident:

”A fost şi momentul neplăcut de la Euro 2008, în care ne-am ciocnit şi eu l-am lovit fără să vreau. A fost un contact stupid şi l-am scos din circuit la acel moment, lucru de care îmi pare foarte rău, pentru că nu trebuia să se întâmple. Când eram la juniori mergeam cu autocarul prin Germania, prin Franţa câte două zile. Împreună ne-am cumpărat primii adidaşi, am făcut primii bani pe care îi aveam din diurnă, din partea FRF. De toţi banii ne-am luat adidaşi”, a mai spus Raţ pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan rat 

viewscnt
Articole similare