Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia celor de la Poli Iaşi după ce LPF le-a interzis revenirea pe propriul stadion: "Nu ştim ce am fi putut face mai mult"

EXCLUSIV | Reacţia celor de la Poli Iaşi după ce LPF le-a interzis revenirea pe propriul stadion: "Nu ştim ce am fi putut face mai mult"

CSM Poli Iași

Comentarii

LPF nu a aprobat cererea ca meciul Poli Iaşi - CFR Cluj, programat peste o săptămână, să se dispute în Copou, după ce înlocuirea suprafeţei de joc s-a făcut mult mai repede. În ultimele etape, Iaşi a jucat la Botoşani.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Adrian Ambrosie, preşedintele celor de la Poli Iaşi, a oferit o primă declaraţie în legătură cu această situaţie: "Este o situaţie pe care noi nu o înţelegem. Noi am făcut un demers la LPF pentru a putea juca acasă meciul cu CFR, exact cum spune regulamentul, am primit asigurări verbale că nu sunt probleme. Noi nu înţelegem de ce am primit astăzi răspuns că nu se poate. Noi ce de la Poli Iaşi nu avem nicio problemă cu LPF, deci ne-a luat prin surprindere acest răspuns", a declarat Ambrosie. 

Conducătorul clubului ieşean a comentat şi faptul că cei de la CFR au declarat că deja şi-au făcut planul de zbor şi vor ajunge cu un charter la Suceava: "Ultimul argument care pentru noi a fost de neînţeles a fost faptul că CFR a luat un charter care aterizează la Suceava. Vreau să îi anunţ pe toţi care nu ştiu că la Iaşi este aeroport internaţional, se poate ateriza fără niciun fel de problemă şi la Iaşi".

Poli Iaşi a vrut să joace în Copou meciul cu CFR Cluj, dar LPF n-a fost de acord, deşi gazonul este impecabil. Ce explicaţii au primit moldovenii

”Liga Profesionistă de Fotbal, într-o adresă trimisă astăzi către clubul nostru, a răspuns negativ solicitării de a disputa meciul contra CFR Cluj din etapa a 14-a a Ligii 1, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iaşi.

În motivarea deciziei LPF au fost prezentate următoatele aspecte:


– în adresa iniţială, formulată de clubul nostru, s-a solicitat disputarea unui număr de 4 meciul pe stadionul Municipal din Botoşani, inclusiv cel contra CFR Cluj.
– reprezentantul LPF nu a fost solicitat în vederea verificării condiţiilor în care au fost realizate lucrările de modernizare a stadionului.
– clubul CFR Cluj a transmis către LPF documente care atestă că au efectuat deja cheltuieli privind transportul cu avionul pe itinerariul Rennes – Suceava, precum şi cheltuieli de cazare în municipiul Suceava.

În ciuda celor susţinute de LPF, pentru o corectă informare a suporterilor noştri şi a tuturor celor interesaţi, precizăm că CSM Politehnica Iaşi a trimis solicitarea către LPF pentru a fi efectuată verificarea lucrărilor de modernizare şi a întreprins, în termen, toate demersurile regulamentare pentru ca partida CSM Politehnica Iaşi – CFR Cluj să se dispute în faţa propriilor suporteri”, se arată în comunicatul publicat de Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: adrian ambrosiepoli iasi 

viewscnt
Articole similare