Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia CFR-ului după ce a trimis la CCA un memoriu împotriva lui Ovidiu Haţegan. "Am ajuns la limita răbdării! Nimeni nu poate să aibă o altă părere!"

EXCLUSIV | Reacţia CFR-ului după ce a trimis la CCA un memoriu împotriva lui Ovidiu Haţegan. "Am ajuns la limita răbdării! Nimeni nu poate să aibă o altă părere!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a depus la Comisia Centrală de Arbitri un memoriu împotriva lui Ovidiu Haţegan, pe care îl acuză că i-au defavorizat în mai multe meciuri. CFR cere să nu mai fie arbitrată de Haţegan până la finalul acestui sezon.

Ardelenii cer să nu mai fie arbitraţi de Ovidiu Haţegan, cel care în prezent este considerat cel mai valoros arbitru român. Scandalul a izbucnit după derby-ul cu Universitatea Craiova, meci pierdut de CFR cu 1-2, dar la care clujenii s-au plâns că au avut două lovituri de la 11 metri neacordat de Ovidiu Haţegan.

După ce au depus memoriul la CCA, Marius Bilaşco, oficialul ardelenilor, a declarat că nu a primit până acum un răspuns oficial şi că echipa din Gruia a ajuns la capătul răbdării. 

"Oficial nu am primit niciun răspuns. Efectiv am ajuns la limita răbdării şi poate că văzând aceste imagini, aţi înţeles exact ceea ce am simţit noi. Sunt faze discutabile. Eu vorbesc pe ceea ce cred eu că este evident. 

Cred eu ca nimeni nu poate să aibă o altă părere faţă de imaginile pe care le-am trimis. Noi încercam de-a lungul timpului să facem o analiză a tuturor meciurilor pe care le avem noi, în special la meciurile unde ne arbitrează pe noi, şi a arbitrilor care arbitrează contracandidatele la titlu. 

Vedem exact ce se întâmplă şi vor fi în continuare greşeli pro şi contra. Nimic de comentat în această privinţă. Doar că greşelile sunt omeneşti. Le înţelegem. La final când tragem linie, va exista mereu o balanţă între greşelile pro şi cele contra. 

Doar că aici, lucrurile au mers clar în defavoarea noastră. Iar ce v-am prezentat noi, deciziile clare, şi deciziile în oglindă. E clar că am fost judecaţi mereu greşit. Toate deciziile pe care domnul Haţegan le-a avut, au fost clar împotriva noastră", a declarat Marius Bilaşco, în cadrul emisiunii SportReport. 

Întrebat ce va face echipa dacă totuşi CFR va fi arbitrată de Haţegan, Marius Bilaşco a răspuns: "Noi nu putem face nimic, vom juca. Doar am tras un semnal de alarmă," a spus oficialul CFR-ului. 

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare