Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia dură a lui Marius Niculae despre situaţia de la Dinamo: "Jucătorii nu realizează că vorbim de un club atât de mare"

EXCLUSIV | Reacţia dură a lui Marius Niculae despre situaţia de la Dinamo: "Jucătorii nu realizează că vorbim de un club atât de mare"

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi s-a impus în meciul cu Chindia Târgovişte, scor 2-0, iar acum Dinamo este ultima în play-out. În exclusivitate la Telekom Sport, Marius Niculae a vorbit despre situaţia clubului din Ştefan cel Mare.

"Oricine ar fi căpitanul lui Dinamo, chiar dacă îl pune pe Puljic, chiar dacă e Sorescu, oricine ar fi, nu mai este acea emblemă. Aşa cum era Nedelcearu, care era crescut acolo. Adică un jucător care ştie tot ce înseamnă tradiţia, un jucător care ştie ce înseamnă să îmbraci acel tricou cu emblema cu câinii. Asta trebuie să transmită căpitanul lui Dinamo.

Marea majoritate sunt jucători legitimaţi la club. Nu realizează totuşi că este un club mare. Pe vremea noastră jucam mai mult cu sufletul. Asta era diferenţa. Eram mai mulţi dinamovişti. Chiar dacă şi în trecut mai erau întârzieri salariale, dar totuşi ne făceam treaba. Şi le răspundeam acţionailor, care erau la vremea respectivă, şi suporterilor prin rezultate.

Dar atunci chiar aveam acţionari. Chiar a fost acest circ, vindem clubul, nu vindem clubul... A venit investitor, nu a venit investitor şi într-un final tot suporterii au plătit" , a declarat Marius Niculae la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare