Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia FRF-ului după ce Marica a dezvăluit că un bărbat a încercat să-i mituiască pe jucătorii Farului

EXCLUSIV | Reacţia FRF-ului după ce Marica a dezvăluit că un bărbat a încercat să-i mituiască pe jucătorii Farului

Liga 2

Comentarii

Ciprian Marica susţine că cei de la Daco-Getica au încercat să-i corupă pe jucătorii Farului, la pauza meciului direct. Andrei Vochin anunţă că urmează o anchetă.

Ciprian Marica, deţinătorul mărcii Farul, a făcut o dezvăluire incredibilă. La pauza meciului cu Daco-Getica, adversarii au încercat să-i corupă cu bani pe jucătorii Farului. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, anunţă că va urma o anchetă, indiferent dacă cei de la Farul au depus sau nu memoriu:

”Am văzut două declaraţii date de două persoane din conducere clubului, deci persoane oficiale, este foarte simplu, se face reclamaţie. Se face memoriu prin observatorul de joc, se înştiinţează, o iei pe procedură normală. Astfel de cazuri vor fi investigate cu celeritate de departamentul de specialitate din cadrul Federaţiei, apoi, dacă este cazul, dat cât mai departe către Comisia de Disciplină. Cred că ar putea ajuta cei care au reclamat, dacă individul ăla care s-a plimbat cu plicul prin vestiar, acum, cu telefonia asta mobilă, cred că se putea face o poză, un filmuleţ, era foarte simplu.

Plecând de aici, se poate pleca pe o cale normală, dacă lucrurile stau aşa. Eu cred că din momentul ăsta, chiar dacă n-ar depunde ei niciun memoriu - ceea ce mi-ar pune un mare semn de întrebare - ar trebui să se autosesizeze comisiile. Dar cred că e normal ca raportul observatorului să conţină acest lucru, să fie un memoriu făcut de echipa care incriminează şi să pornească o anchetă aşa cum trebuie pornită”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochinciprian maricafaruldaco getica 

viewscnt
Articole similare