Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia handbalistelor de la CSM Bucureşti după eşecul cu Esbjerg: "E o înfrângere dureroasă. Plângem acum"

EXCLUSIV | Reacţia handbalistelor de la CSM Bucureşti după eşecul cu Esbjerg: "E o înfrângere dureroasă. Plângem acum"

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la CSM Bucureşti au discutat şi ele despre eşecul suferit în faţa lui Esbjerg, din EHF Champions League. Iulia Curea şi Crina Pintea au oferit declaraţii pentru Telekom Sport.

"Cred că cel puţin primele 20 de minute din prima repriză nu au fost bune, nu am intrat bine în meci şi am făcut destul de multe greşeli tehnico-tactice neforţate. Din păcate ăsta a fost meciul, nu am reuşit să jucăm bine în prima repriză, atunci s-au desprins şi cred că am alergat după ele tot meciul să  încercăm să le egalăm.

(Sunt nişte puncte după care veţi plânge?) Eu sper să nu, dar plângem acum pentru că ştiam ce joacă, nu ne-au surprins cu nimic dar din cauza faptului că am început atât de rău şi nu am reuşit practic să le egalăm, cred că de asta am pierdut astăzi. 

(Despre Rostov)

În primul rând să încercăm să ne concentrăm, să ne dăm pase bune una celeilalte, cred că apărarea cât de cât a mers astăzi dar nu am reuşit să pasăm şi până la urmă să dăm mingea în poartă, că au fost şi destul de multe ratări", a declarat Iulia Curea la finalul meciului cu Esbjerg. 

"Este o înfrângere dureroasă şi până la urmă trebuie să acceptăm că s-a întâmplat, zic eu, din cauza greşelilor noastre. Cred că toată lumea ştie şi ne asumăm ceea ce s-a întâmplat astăzi. Cred că puteam fi mult mai exacte şi puteam încerca să nu pierdem mingea cu atât de multă uşurinţă.

Ele ne-au studiat foarte bine, şi noi pe ele, dar se pare că astăzi lor le-a intrat absolut tot şi au fost foarte exacte pe ceea ce aveau de făcut şi când totul merge atât de bine se termină cu bine. Eu una m-am săturat oarecum să comentez despre arbitraj. Cred că la nivel de pivoţi, noi suntem taxate cel mai des, la fel s-a întâmplat şi cu pivoţii lor, făceau acelaşi lucru, poate mai rău dar nu s-a văzut, dar nu contează asta.

Ideea e că o să încerc să muncesc mai mult şi să mă străduiesc mai mult pentru a nu mai fi taxată data viitoare. Încercăm să nu ne lăsăm păcălite de ce se întâmplă pentru că noi nu mai putem întoarce deciziile lor şi nu ne afectează decât jocul dacă stăm să ne certăm sau să fim frustrate de ceea ce se întâmplă.

Suntem oameni şi oarecum te superi şi te enervezi dar trebuie să treci cât mai repede peste pentru că vine următoarea fază şi nu ai timp să te gândeşti la ea. 

(Despre Neagu)
Este un plus, normal, ne-am dorit foarte mult să revină, suntem foarte bucuroase că a revenit. E incredibilă, după atâta timp să revină cu atâta dăruire, nici nu ai cuvinte să spui ceea ce oferă ea. 

(Despre Rostov)
Este ultima săptămână în care putem să ne antrenăm şi să pregătim meciul cu Rostov, o să încercăm şi sunt sigură că asta şi se va întâmpla, de la antrenamente să tratăm totul foarte serios şi când ne vom duce acolo să facem o partidă frumoasă"
, a adăugat şi Crina Pintea.

 

Afla mai multe despre: csm bucurestihandballiga campionilor 

viewscnt
Articole similare