Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia Hellei Thomsen după victoria categorică a CSM-ului în faţa câştigătoarei en-titre a Ligii Campionilor

EXCLUSIV | Reacţia Hellei Thomsen după victoria categorică a CSM-ului în faţa câştigătoarei en-titre a Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti, a învins vineri seară, pe teren propriu, deţinătoarea Ligii Campionilor, Gyor ETO, cu scorul de 28-22 (13-11), în prima partidă din grupa principală I a competiţiei.

”Gyor are o echipă grozavă, azi au lipsit câteva jucătoare, puteţi vedea acest lucru. A fost un meci greu, abia aşteptam acest meci încă de acum câteva zile, de acum câteva săptămâni. Am construit, a fost greu, dar acum sunt foarte fericită pentru această victorie.

Am făcut multe schimbări astăzi, iar fetele s-au descurcat foarte bine. Totul a mers bine pentru noi astăzi. 

Sala a fost fantastică astăzi. A fost grozav, nu am mai văzut aşa ceva, a fost fantastic. Le mulţumesc mult tuturor fanilor”, a declarat Helle Thomsen pentru Telekom Sport.

CSM Bucureşti va mai avea de disputat următoarele partide: FCM – CSM (4 februarie), CSM – Rostov (11 februarie), Gyor – CSM (26 februarie), CSM – FCM (4 martie), Rostov – CSM (10 martie).

Afla mai multe despre: handbal feminincsm bucurestiliga campionilor handbal feminin,  

viewscnt
Articole similare